Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/7) στη Λευκάδα, όταν ένας 50χρονος τραυματίστηκε κατά τον χειρισμό jet ski.
Το ατύχημα συνέβη στη θαλάσσια περιοχή του Καστού, με τον 50χρονο να μεταφέρεται με θαλάσσιο ταξί στον Μύτικα, απ΄ όπου θα παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος επέβαινε σε θαλαμηγό και είχε βγει μια βόλτα στη θάλασσα με το τζετ σκι. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε και χτύπησε τον αυχένα του.
Συνέχεια για τις πανελλαδικές σήμερα με τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στην Άλγεβρα - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τα θέματα και τις απαντήσεις
Πρόκειται για το δεύτερο -και τελευταίο- μάθημα Γενικής Παιδείας που δίνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις πανελλαδικές, καθώς από την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουνίου έως και τις 16 Ιουνίου 2025, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας