
Τόλης Παπαδημητρίου: «Με την Μπέσσυ Αργυράκη έχουμε τσακωθεί, μου έχει πετάξει…»
Δείτε όσα είπε...
Ο Τόλης Παπαδημητρίου μίλησε για την πρόσφατη συνεργασία του με την Μπέσσυ Αργυράκη, για τις ανάγκες του «J2US», όπου διαγωνίστηκαν μαζί.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes» ο Τόλης Παπαδημητρίου είπε: «Με την Μπέσσυ είχαμε σχέση λίγο μάνας γιου. Την άκουγα μέχρι τις στιγμές που δεν άκουγα καθόλου. Έχουμε τσακωθεί εκεί πέρα πολλές φορές στο J2US. Είχαμε με το ‘καλημέρα’ οικειότητα. Της έχω φωνάξει πολύ γιατί αποτρελαινόταν, μου πέταξε ένα ρούχο με παγιέτα στο κεφάλι βαρύ».
Δείτε το βίντεο…
Όσο για το ποιον θεωρεί πιο σημαντικό σταθμό στην καριέρα του, ο ηθοποιός είπε ότι ήταν η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».
Τέλος, αναφέρθηκε και στον Νίκο Μουτσινά, με τον οποίο και έχει συνεργαστεί.
«Με τον Νίκο ήμασταν 4 χρόνια, του έγραφα κείμενα για το stand up, είναι πολλά χρόνια αυτή η σχέση, Το καθημερινό ήταν πολύ κουραστικό αλλά είχε βρεθεί μία χημεία η οποία μας πήγε. Είχε αποφασίσει ότι ήθελε να ξεκουραστεί για να αποφορτιστεί, να βρει κάτι καινούργιο ή κάτι άλλο που να κάνει επιτυχία» είπε ο Τόλης Παπαδημητρίου.
- «Ο Ποκουσέφσκι κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο»
- Η Μαντόνα επιστρέφει στο Coachella 20 χρόνια μετά: Εμφάνιση- έκπληξη με Σαμπρίνα Κάρπεντερ
- Βουλγαρία: Άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές
- Πώς οι Simpsons εξελίχθηκαν σε τηλεοπτικό φαινόμενο που διαμόρφωσε την παγκόσμια κουλτούρα και οικονομία
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο ΣΕΦ – «Τελικός» παραμονής στη Γλυφάδα
- Athens Throws Open Its Doors on World Heritage Day



