Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άιρον Σέικ: Πέθανε ο θρύλος του WWE

Άιρον Σέικ: Πέθανε ο θρύλος του WWE

Ο Άιρον Σέικ έγινε γνωστός για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος WWE, από τον Μπομπ Μπάκλουντ, που το είχε στην κατοχή του για περίπου έξι χρόνια

Ο θρύλος της επαγγελματικής πάλής (WWE) γνωστός ως «The Iron Sheik», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Το πραγματικό του όνομα ήταν Hossein Khosrow Ali Vaziri, αλλά ήταν γνωστός στον κόσμο ως «The Iron Sheik».

Η δυσάρεστη είδηση επιβεβαιώθηκε από την οικογένειά του, η οποία προχώρησε σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του The Iron Sheik στο Twitter.

Στην δήλωση ανακοινώθηκε ότι ο Hossein Khosrow Ali Vaziri, πέθανε ήρεμος.

«Σήμερα, βρεθήκαμε με βαριά καρδιά για να αποχαιρετήσουμε έναν αληθινό θρύλο, μια δύναμη της φύσης και μια εμβληματική φιγούρα που άφησε απίστευτο σημάδι στον κόσμο της επαγγελματικής πάλης. Με μεγάλη λύπη μοιραζόμαστε το την είδηση του θανάτου του The Iron Sheik, αλλά παρηγορούμαστε, γνωρίζοντας ότι έφυγε από αυτόν τον κόσμο ειρηνικά, αφήνοντας πίσω του μια κληρονομιά που θα διαρκέσει για τις επόμενες γενιές» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση στο Twitter.

Ο Hossein Khosrow Ali Vaziri γεννήθηκε στο Ιράν και έγινε παγκόσμιος σούπερ σταρ τη δεκαετία του 1980, κερδίζοντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών της WWF το 1983.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2004 και μετά, άρχισε να δίνει συνεντεύξεις εναντίον της επιχείρησης της πάλης και εξυβρίσεις άλλων παλαιστών (κυρίως του Hulk Hogan), που τράβηξαν τη προσοχή του κόσμου και τον έκαναν γνωστό στους νεότερους οπαδούς της πάλης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024