Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άδωνις Γεωργιάδης: Συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας εργαζόμενων στον επισιτισμό - τουρισμό

Άδωνις Γεωργιάδης: Συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας εργαζόμενων στον επισιτισμό – τουρισμό

Ποιοι πήραν μέρος στη συνάντηση εργασίας για τον επισιτισμό - τουρισμό.

Με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό Γιώργο Χότζογλου συναντήθηκαν σήμερα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός Βασίλης Σπανάκης και η γενική γραμματέας Εργασιακών Σχέσεων, Άννα Στρατινάκη.

Η συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη και των στελεχών του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό, έγινε παρουσία του βουλευτή Δωδεκανήσων Βασίλειου Νικόλαου Υψηλάντη.

«Βασικότερος κρίκος της οικονομίας»

Μετά τη συνάντηση ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η πόρτα του υπουργείου είναι ανοιχτή για όλους τους εκπροσώπους των εργαζομένων, ενώ επισήμανε ότι οι εργαζόμενοι στον τουρισμό αποτελούν τον βασικότερο κρίκο της οικονομίας.

«Το υπουργείο Εργασίας είναι πάντα ανοιχτό για τους εκπροσώπους των κλάδων των εργαζομένων. Και ασφαλώς σε μια τουριστική χώρα όπως είναι η Ελλάδα, ο κλάδος των εργαζομένων στον Τουρισμό αποτελεί από τους βασικότερους κρίκους της Οικονομίας μας, ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είμαστε εδώ σε κλίμα καλοπιστίας και συνεννόησης με τους εκπροσώπους των εργαζομένων να βρούμε λύσεις ώστε και το τουριστικό μας προϊόν να γίνει καλύτερο, και η τουριστική μας βιομηχανία πιο ανταγωνιστική, και οι εργαζόμενοι να αμείβονται καλύτερα και να έχουν καλύτερες συνθήκες εργασίας, διότι και αυτό αποτελεί ένα κομμάτι της ποιότητας της τουριστικής μας βιομηχανίας», συμπλήρωσε ο υπουργός

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό είπε ότι ενημέρωσε τον υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του κλάδου και σημείωσε: «Έχουμε τη δέσμευση ότι θα έχουμε ανοιχτή επικοινωνία για ό,τι μας αφορά. Είναι σημαντικό ότι ο υπουργός άκουσε τους εργαζόμενους και δεσμεύτηκε στο άμεσο μέλλον να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024