
Πρωτιά για Τεντόγλου στην Ουγγαρία στο τελευταίο άλμα
Την πρώτη θέση στο μίτινγκ που διεξάγεται στην Ουγγαρία κατέλαβε ο Μίλτος Τεντόγλου, με άλμα στα 8.29μ. στην τελευταία του προσπάθεια.
Μία ακόμη πρωτιά… στο φινάλε των προσπαθειών του πανηγύρισε ο Μίλτος Τεντόγλου, αυτή την φορά στο μίτινγκ «Ίστβαν Γκιουλάι» στο Σέκεσφεχερβαρ της Ουγγαρίας.
Με άλμα στα 8.29 μ, στην 6η του προσπάθεια, ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι πήρε την πρώτη θέση, αν και μέχρι τότε βρισκόταν στην 2η θέση. «Απάντησε», όμως, στο τέλος στο 8.24 μ. του Τζαμαϊκανού Τατζάι Γκάιλ και τον άφησε δεύτερο, ενώ τρίτος ήταν ο Αμερικανός, Τζάριον Λόουσον (7.97 μ.) και τέταρτος ο συμπατριώτης του, Γουίλιαμ Γουίλιαμς με 7.89 μ.
Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο ξεκίνησε τον αγώνα του με 8.10 μ, συνέχισε με 8.06 μ, ανέβηκε στα 8.19 μ, ήταν άκυρος στο τέταρτο άλμα, ενώ στο πέμπτο σημείωσε 8.01 μ.
Κρατούσε, όμως, το καλύτερο άλμα για το φινάλε και με 8.29 πήρε άλλη μία πρωτιά, δείχοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
- Conference League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της διοργάνωσης
- Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ για παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός
- Κερατσίνι: Ανδρας έπεσε στο κενό από μπαλκόνι 2ου ορόφου ενώ τον «προσέγγιζαν» αστυνομικοί
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Γκρίνιες, εμφύλιοι, αλληλοκαρφώματα
- Νέες κυρώσεις προς την Κούβα ανακοίνωσε ο Μάρκο Ρούμπιο
- Ο Λούλα δηλώνει πολύ ικανοποιημένος μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ – Στο τραπέζι τα ορυκτά
