Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μάρκους Ράσφορντ…2028 (pic)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μάρκους Ράσφορντ…2028 (pic)

Ο Μάρκους Ράσφορντ αποφάσισε να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα συνεχίσει να είναι ο ηγέτης των «Κόκκινων Διαβόλων» μέχρι το 2028.

Ο Μάρκους Ράσφορντ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2028, δίνοντας τεράστια χαρά στους φίλους της ομάδας.

Η «κόκκινη» πλευρά του Μάντσεστερ χρειάζεται κάτι για να πιστέψει ξανά πως η ομάδα μπορεί να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών, έναν ηγέτη που θα την οδηγήσει ξανά στους τίτλους που τόσο της έχουν λείψει στην μετά Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εποχή.

Ο 25χρονος Ράσφορντ έχοντας ήδη συμπληρώσει 7 χρόνια παρουσίας στο «Ολντ Τράφορντ», έχει αναλάβει αυτό το ρόλο του ηγέτη και με τον Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο, οι φίλοι της ομάδας ευελπιστούν να ζήσουν ξανά μεγάλες στιγμές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Ο Μάρκους Ράσφορντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο που θα επεκτείνει την παραμονή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2028.

Ο γεννημένος στο Γουαϊδενσέιβ, απόφοιτος της Ακαδημίας έχει πραγματοποιήσει 359 συμμετοχές και έχει πετύχει 123 γκολ για τον σύλλογο από τότε που έκανε το ντεμπούτο του το 2016.

Ολοκλήρωσε μια φανταστική σεζόν 2022/23, στην οποία σημείωσε 30 γκολ, κερδίζοντας τα βραβεία Sir Matt Busby Player of the Year και Players’ Player of the Year.

Ο Μάρκους Ράσφορντ δήλωσε:  «Ήρθα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως ένα επτάχρονο αγόρι με ένα όνειρο. Το ίδιο πάθος, η υπερηφάνεια και η αποφασιστικότητα να πετύχω εξακολουθούν να με οδηγούν κάθε φορά που έχω την τιμή να φοράω τη φανέλα.

Έχω ήδη ζήσει μερικές εκπληκτικές εμπειρίες σε αυτόν τον απίστευτο σύλλογο, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά περισσότερα να πετύχω και παραμένω αμείλικτα αποφασισμένος να κερδίσω περισσότερα τρόπαια τα επόμενα χρόνια.

Ως οπαδός της Γιουνάιτεντ σε όλη μου τη ζωή, γνωρίζω την ευθύνη που συνοδεύει την εκπροσώπηση αυτού του σήματος και νιώθω τα σκαμπανεβάσματα όσο κανείς άλλος. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στο επίπεδο για το οποίο είμαστε ικανοί και νιώθω την ίδια αποφασιστικότητα στα αποδυτήρια. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για το μέλλον υπό αυτόν τον προπονητή».

Ο Τζον Μούρταφ, διευθυντής ποδοσφαίρου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε: «Από τότε που μπήκε στην Ακαδημία μας πριν από 18 χρόνια, ο Μάρκους ενσάρκωσε αυτό που χρειάζεται για να πετύχεις ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είναι ένα λαμπρό ταλέντο, αλλά και ταπεινός, αφοσιωμένος και αποφασισμένος. Καθώς μπαίνει στην καλύτερη ηλικία του, ξέρουμε ότι υπάρχουν ακόμα πολλά περισσότερα που πρέπει να βγάλει και βλέπουμε την πείνα που νιώθει ο Μάρκους να πετύχει τα υψηλότερα επίπεδα επιτυχίας εδώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η συνεργασία με τον Έρικ Τεν Χαγκ και τους προπονητές του είναι το ιδανικό περιβάλλον για να συνεχίσει ο Μάρκους να εξελίσσεται σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς παίκτες στον κόσμο».

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024