Μυθικό game διάρκειας 27 λεπτών στον τελικό του Wimbledon από Αλκαράθ και Τζόκοβιτς
Κάρλος Αλκαράθ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπαιξαν ένα αδιανόητο game στο τρίτο σετ του τελικού του Wimbledon, διάρκειας σχεδόν 27 λεπτών, με τον Ισπανό τελικά να πανηγυρίζει το break.
Μια σπουδαία παράσταση προσφέρουν σε όσους παρακολουθούν τον τελικό του Wimbledon ο Κάρλος Αλκαράθ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.
Ο Ισπανός προηγείται με 2-1 σετ του Νόλε και καθοριστικό ρόλο για να πάρει το προβάδισμα και να κατακτήσει το τρίτο σετ έπαιξε ένα game το οποίο διήρκησε σχεδόν 27 λεπτά.
Ναι, 26 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα για τη ακρίβεια για ένα και μόνο game. Τελικά ο Αλκαράθ ήταν αυτός που κατάφερε να πανηγυρίσει στο τέλος του κάνοντας το 2ο break στο σερβίς του Σέρβου και παίρνοντας το προβάδισμα με 4-1, ενώ στη συνέχεια έφτασε μέχρι την κατάκτηση του σετ.
13 deuces
26 minutesAn epic game sees @carlosalcaraz break to lead 4-1 in the third set
#Wimbledon pic.twitter.com/N2G3R1DRlt— Wimbledon (@Wimbledon) July 16, 2023
- Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Άφησαν «φέσι» 260 εκατ. δολαρίων
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας


