
Στο Βελιγράδι ο Μίροτιτς – Τελειώνει το σίριαλ της μεταγραφής του
Στο Βελιγράδι βρίσκεται ο Νίκολα Μίροτιτς και σύμφωνα με σερβικό ΜΜΕ πρόκειται να ολοκληρώσει και τα τυπικά της μετακίνησής του στην Παρτιζάν.
Το μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος του. Ο Μίροτιτς που μετά κόπων και βασάνων φαίνεται να μένει σύντομα ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και αφού πέρασε από τις… μισές ομάδες της Euroleague, τελικά υπογράφει στην Παρτιζάν!
Έτσι αναφέρει το σέρβικο σάιτ «Mozzart Sport», που κάνει λόγο για ταξίδι του Μαυροβούνιου άσου από την Κροατία (όπου βρίσκονταν για τον γάμο του Άντε Τόμιτς) στη Σερβία και το Βελιγράδι.
Εκεί και εν αναμονή της επίσημης αποδέσμευσής του από τον Καταλανικό σύλλογο, αναμένεται να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του στην Παρτιζάν.
Κάπως έτσι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο κόλπο και να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον πιο περιζήτητο Ευρωπαίο μπασκετμπολίστα, αναπληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό τις απώλειες παικτών όπως ο Λεσόρ στην frontline αλλά και το σκορ που έδινε ο Έξουμ από τα γκαρντ.
- Σχίσμα του 1054: Η ενότητα των Εκκλησιών θα επέλθει μια μέρα, και θα επέλθει ντε φάκτο
- Δήμος Ιθάκης: Ξεκινούν οι εργασίες επισκευής του Δημοτικού Γηπέδου στο Βαθύ
- To supermodel Πoλίνα Πορίζκοβα στα 61 της – Έσπασε την παράδοση του νυφικού στον γάμο της με τον Τζεφ Γκόλντσταϊν
- Κιλκίς: Δύο συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιών από αμέλεια
- «Είσαι αρκετά δυνατός για να το αντέξεις» – Ο Μπέλινγκχαμ αποκάλυψε το «trash talking» με τον Μέσι (vid)
- Γυναίκες στα σύνορα




