Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Βενγκέρ πήγε να παρακολουθήσει το Tour de France και μίλησε…για τον Ράις (vid)

Ο Βενγκέρ πήγε να παρακολουθήσει το Tour de France και μίλησε…για τον Ράις (vid)

Ο θρυλικός πρώην προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ βρέθηκε στο Tour de France για να παρακολουθήσει το σπουδαιότερο τουρνουά ποδηλασίας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του Ντέκλαν Ράις στην Άρσεναλ

Ο Αρσέν Βενγκέρ, ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές στην ιστορία τόσο της Άρσεναλ όσο και ολόκληρου του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, βρέθηκε στην χώρα του για να παρακολουθήσει το Tour de France, την σπουδαιότερη διοργάνωση ποδηλασίας στον κόσμο.

Εκεί τον πλησίασε ένας δημοσιογράφος του Eurosport, ο οποίος τον ρώτησε για τον γύρο της Γαλλίας, ενώ δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον Γάλλο πρώην προπονητή για την γενικότερη εικόνα της Άρσεναλ αλλά και την μεταγραφή του Ντέκλαν Ράις.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε «Πιστεύω πως θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα, είναι τόσο απλό (σ.σ. γέλια). Αλλά σήμερα με ενδιαφέρει η ποδηλασία σχολίασε.

Ενώ για την μεταγραφή του Ράις είπε «Αν είχα τα λεφτά »γιατί όχι». Εγώ είχα να κάνω με λιγότερα χρήματα και να συμβιβαστώ. Η Άρσεναλ μοιάζει σε καλή οικονομική κατάσταση.

Νομίζω πως είναι μια καλή επένδυση και συνολικά πιστεύω πως κάνουν καλές αγορές γιατί όλοι οι παίκτες τους είναι ταυτόχρονα ώριμοι και σε νεαρή ηλικία 23,24. Πιστεύω πως φέτος θα έχουν περισσότερη πίεση αλλά πλέον γνωρίζουν πως να την αντιμετωπίσουν»

Νωρίτερα είχε κάνει σχόλιο και για τον αγώνα ποδηλασίας που πήγε να παρακολουθήσει λέγοντας συνοπτικά «Λατρεύω την ποδηλασία και οποιοσδήποτε στην Γαλλία μεγαλώνει με το Tour de France. Είναι ενθουσιώδης να δω την διαδικασία από »μέσα» σήμερα.

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024