Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Bharat Jain: Ο ζητιάνος που έχει περιουσία 1 εκατομμύριο ευρώ

Bharat Jain: Ο ζητιάνος που έχει περιουσία 1 εκατομμύριο ευρώ

Ο Bharat Jain περνάει τις μέρες του ζητώντας ψιλά από συμπονετικά άτομα στους πολυσύχναστους δρόμους της Βομβάης και φαίνεται να έχει βρει τον καλύτερο τρόπο για να γεμίζει το πορτοφόλι του.

Η ζωή του Bharat Jain, δεν μοιάζει σε καμία περίπτωση με των υπόλοιπων Ινδών της χώρας του. Λόγω των οικονομικών δυσχεριών που αντιμετώπιζε η οικογένεια του, αναγκάστηκε να εγkαταλείψει το σχολείο και να ξεκινήσει την επετεία από πολύ μικρή ηλικία. Ωστόσο, ο τρόπος του είχε μεθοδικότητα και κατάφερε να συγκεντρώσει μια αμύθητη περιουσία.

Από το 2015, ο Iνδός έχει γίνει εξέχουσα φιγούρα στα πρωτοσέλιδα των ινδικών ειδήσεων λόγω του εξαιρετικού πλούτου του ως επαίτης.

H επετεία και τα κέρδη

Καθημερινά τα κέρδη του κυμαίνονται από 20€ έως 25€ , ένα σημαντικό ποσό σε σύγκριση με τα πενιχρά εισοδήματα των περισσότερων εργαζόμενων Ινδών. Η συνεπής παρουσία του Jain σε εξέχουσες τοποθεσίες της Βομβάης, όπως ο σιδηροδρομικός σταθμός Chhatrapati Shivaji Maharaj Terminus και το Azad Maidan, του επέτρεψε να συγκεντρώσει ένα υπέρογκο ποσό.

O Bharat Jain και η οικογένειά του διαμένουν σε μια κατοικία διπλής όψης στο Parel, τα παιδιά τους πηγαίνουν σε ένα μοναστήρι και τα άλλα μέλη της οικογένειας έχουν ένα κατάστημα χαρτικών.

Η οικογένεια του τον ενθαρρύνει συνεχώς να εγκαταλείψει τον τρόπο ζωής του ως επαίτης, διαβεβαιώνοντάς τον ότι μπορούν να διατηρήσουν μια άνετη ζωή χωρίς αυτόν. Παρά τις συμβουλές τους, ο Jain συνεχίζει το έργο του, πέραν των ανθηρών οικονομικών του.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024