Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βενετία: Τα δελεαστικά κίνητρα για να καλύψει τις ελλείψεις γιατρών

Βενετία: Τα δελεαστικά κίνητρα για να καλύψει τις ελλείψεις γιατρών

Μέσα στα επόμενα χρόνια παραπάνω από 40 γιατροί θα συνταξιοδοτηθούν

Αντιμέτωπη με την έλλειψη οικογενειακών γιατρών βρίσκεται η Βενετία, η οποία προχώρησε σε μία δελεαστική κίνηση για να προσελκύσει γιατρούς από όλο τον κόσμο.

«Γιατρέ, η πιο όμορφη πόλη του κόσμου σε περιμένει!», είναι το μήνυμα της καμπάνιας και τα κίνητρα που παρέχονται στους γιατρούς προκειμένου να καλύψουν τις ελλείψεις είναι κάτι παραπάνω από δελεαστικά.

Συγκεκριμένα, ο μέσος μηνιαίος μισθός κυμαίνεται από 2.500 έως 5.000 ευρώ καθαρά, ενώ το πακέτο περιλαμβάνει προνόμια όπως θέση στάθμευσης και ειδυλλιακό περιβάλλον εργασίας.

«Προσπαθούμε να προσφέρουμε ένα εξωτερικό ιατρείο σε συμβολική τιμή και ένα σπίτι προς ενοικίαση σε αξιοπρεπή τιμή, για να τους συνδέσουμε με το προσωπικό και το νοσοκομείο, με τη δραστηριότητα στο νοσοκομείο, ακριβώς για να διευκολύνουν τη φροντίδα του ασθενούς, του ανθρώπου, του πολίτη», δήλωσε η Περιφερειακή Σύμβουλος του Βένετο, Μανουέλα Λανζαρίν.

Η καμπάνια έχει ήδη τραβήξει την προσοχή των ντόπιων και των τουριστών, ενώ στην πρόσκληση αυτή έχουν ανταποκριθεί γιατροί από την Ιταλία και τη Βραζιλία.

Σημειώνεται πως ο λόγος πίσω από την καμπάνια είναι η ανάγκη κάλυψης τουλάχιστον 44 γιατρών, οι οποίοι μέσα στα επόμενα χρόνια θα συνταξιοδοτηθούν.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024