Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μια ευφυής ιδέα που έφερε τα πάνω κάτω ή μάλλον τα μπρος πίσω στις βόλτες με το μωρό μας

Μια ευφυής ιδέα που έφερε τα πάνω κάτω ή μάλλον τα μπρος πίσω στις βόλτες με το μωρό μας

Η Stokke®, η εταιρεία που με το επαναστατικό της design έχει αλλάξει τη ζωή της οικογένειας μας συστήνει το Stokke® Xplory® X Cool Teal

Καρότσι με θέα
Ένας άλλος κόσμος αποκαλύπτεται για το μωρό σου

Ήταν κάπου στο 2003, όταν η πρωτοπόρος στο design Stokke άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε το παιδικό καρότσι. Με πηγή έμπνευσης την μυθική πλέον καρέκλα Tripp Trapp® που μισό αιώνα τώρα παραμένει ακόμα ένα must have αντικείμενο που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους, η νορβηγική εταιρεία έκανε άλλη μία ευφυή σύλληψη πράξη: το καρότσι Stokke® Xplory® . Πρόκειται για το πρώτο καρότσι με ψηλή όψη προς τους γονείς, ώστε το μωρό να έχει συνεχώς οπτική επαφή με τους δικούς του. Αυτό, όλοι οι γονείς γνωρίζουμε ότι είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο βόλτας, που ανταποκρίνεται κάθε φορά στις ιδιαίτερες ψυχο-συναισθηματικές ανάγκες του μωρού. Ένα μωρό που αισθάνεται ασφάλεια, είναι ένα χαρούμενο μωρό και αυτό σημαίνει ότι ο στόχος μας επετεύχθη.

Ο χρόνος που περνάμε με το μωρό μας στη βόλτα, είναι ο δικός μας χρόνος μαζί του, μία στιγμή που μοιραζόμαστε εικόνες και όλα αυτά τα νέα πράγματα που καλείται σιγά σιγά να γνωρίσει. Έχοντας οπτική επαφή, σημαίνει σύνδεση και μία ευκαιρία με τα χεράκια και τις γκριμάτσες του να επικοινωνήσει όλα αυτά που ακόμα δεν μπορεί να κάνει λεκτικά.

Με αυτήν την πρωτοποριακή δυνατότητα ρύθμισης του ύψους όπως και του ύψους καθίσματος, το μωρό μπορεί να βλέπει πάντα τους γονείς κοντά και αυτό είναι κάτι που το θέλουν και οι δύο πλευρές. Για τον 1ο χρόνο περίπου, θεωρείται ιδανική η θέση προς τους γονείς. Καθώς το μωρό μεγαλώνει και θα θέλει ως νέος εξερευνητής να παρατηρεί τα πάντα γύρω του, το κάθισμα του καροτσιού Stokke® Xplory® μπορεί να αλλάξει θέση και να κοιτάει μπροστά. Τότε, μωρό και γονείς μπορούμε να διευρύνουμε τις εικόνες που μοιραζόμαστε, κάνοντας τη βόλτα μία βιωματική εμπειρία μάθησης.

Σε αυτό το μοναδικό καθημερινό ταξίδι, η Stokke® μας προτείνει μία νέα έκδοση με αφορμή τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του, το Stokke® Xplory® X Cool Teal, σε ένα νέο ουδέτερο χρώμα για όλα τα γούστα, για το κοριτσάκι ή το αγοράκι μας. Αυτό το υπερσύγχρονο, πολυτελές καροτσάκι που έχει γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και επιτυχημένα στον χώρο του, συνεχίζει στη λογική της ίδιας υψηλής ποιότητας με τη μόνιμη συλλογή, δεν αλλάζει τιμή και θα κυκλοφορήσει ως ένα ακόμα στάνταρ μοντέλο στη λίστα προτάσεων αυτής της εταιρείας premium παιδικών προϊόντων. Μάλιστα, σύμφωνα με την κουλτούρα της εταιρείας, στο νέο must have καρότσι όλα τα υφάσματα είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένα μπουκάλια PET!

Βλέποντας το και μόνο, αυτό το καρότσι είναι το ιδανικό όχημα για το μαγικό ταξίδι της ζωής του μωρού, που μόλις ξεκινάει.

Ασφαλείς περιπέτειες
Αυτό το high end καρότσι θα σας πάρει τα μυαλά

Ως γονιός θέλεις το καλύτερο για το μωρό σου και αυτό είναι κάτι που όλοι μπορούμε να νιώσουμε και να καταλάβουμε. Εδώ και 2 δεκαετίες η Stokke® έχει μεγαλώσει πολλά μωρά και έχει συνοδεύσει χιλιάδες οικογένειες στις καθημερινές τους βόλτες και στα ταξίδια, όλες τις εποχές και για πολλά χρόνια. Αυτό συμβαίνει γιατί απλά το καρότσι Xplory® Χ ξεχωρίζει με τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας του, που δίνουν την απαραίτητη αίσθηση ότι μπορούμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και να απολαύσουμε τη βόλτα μικροί και μεγάλοι. Η ασύγκριτη εργονομία του και η πρωτοπόρος σχεδίασή του που του επιτρέπει να εξελίσσεται μαζί με το παιδί, το κάνουν το απόλυτο εργαλείο κίνησης.

Όπως λέει και το όνομά του το Xplory® είναι γεννημένο για περιπέτειες που θα συναρπάσουν τα μικρά μας και θα κάνουν την εμπειρία της μετακίνησης μοναδική. Μία μετακίνηση φιλική προς το περιβάλλον αφού όλα τα υλικά των υφασμάτων του Stokke® Xplory® X Cool Teal,  παράγονται από 100% ανακυκλωμένα μπουκάλια PET, συμπεριλαμβανομένου της κουκούλας, του καθίσματος και της τσάντας για ψώνια, καθώς και τα αξεσουάρ όπως το πορτ-μπεμπέ και η τσάντα αλλαξιέρα. Η ομάδα της Stokke άλλωστε δίνει μεγάλη βάση στην βιωσιμότητα και αναζητά συνεχώς τρόπους να συνδυάζει την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας ζωής με διαδικασίες παραγωγής φιλικές προς τον πλανήτη.

Η σειρά Stokke® Xplory® έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με βασικό γνώμονα την ανάπτυξη του παιδιού και τις ιδιαίτερες συναισθηματικές ανάγκες που αλλάζουν ανά ηλικιακό στάδιο, έχοντας πάντα ως κοινό παρονομαστή τη σύνδεση με τον γονέα.

Όπως έχει αναφέρει και η Johanne Smith-Nielsen, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ph.D., Κλινική Ψυχολόγος του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης και συνεργάτης της Stokke® «Τα πρώτα μας χρόνια έχουν αντίκτυπο στην ανάπτυξή μας σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας, με κάθε αλληλεπίδραση να λειτουργεί ως παράθυρο ευκαιρίας για μάθηση και αύξηση της αυτοπεποίθησης». Και η αλήθεια είναι ότι στα πρώτα μας χρόνια μπαίνουν τα θεμέλια της προσωπικότητάς μας και δημιουργούνται όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα χρειαστούμε για όλα όσα ακολουθήσουν. Για αυτό η εγγύτητα και η σύνδεση μεταξύ γονέα και παιδιού βρίσκεται στον πυρήνα της σχεδίασης των προϊόντων της Stokke®, για αυτό κάθε εκατοστό του καροτσιού έχει ως τελικό σκοπό να φέρει πιο κοντά το μωρό μας, για μία ακόμα μεγαλύτερη σύνδεση σε αυτό το ταξίδι της εξερεύνησης της ζωής. Μαζί γιατί το Μαζί είναι ο μόνος δρόμος μπροστά.

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024