Συνεχίζεται η επέλαση του καύσωνα «Κλέωνα», με τις υψηλές θερμοκρασίες να έχουν γίνει ήδη αισθητές και τον υδράργυρο να χτυπάει «κόκκινο» σε πολλές περιοχές της χώρας.
Συγκεκριμένα, ο υδράργυρος άγγιξε τους 42 βαθμούς Κελσίου στην Λάρισα την Πέμπτη, ενώ τη δεύτερη θέση όσον αφορά την υψηλότερη θερμοκρασία κατέχει η περιοχή Χάλκη στη Λάρισα.
Φυσικά, το θερμό κύμα καύσωνα που έπληξε τη Λάρισα δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι με χιουμοριστική διάθεση σχολίασαν τις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ άλλοι εξέφρασαν την απόγνωσή τους.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.