
Καύσωνας Κλέων: Κλείνει η Ακρόπολη
Τις πρωινές ώρες λιποθύμησε τουρίστρια κατά την επίσκεψη της στον αρχαιολογικό χώρο.
Κλειστή θα παραμείνει η Ακρόπολη από τις 12:00 έως τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής λόγω του καύσωνα με το όνομα «Κλέων» και των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται σήμερα στην Αθήνα.
Οι ώρες λειτουργίας
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Πολιτισμού αναφέρεται ότι «η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών σας ενημερώνει ότι σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, ο Αρχαιολογικός Χώρος της Ακροπόλεως θα αναστείλει τη λειτουργία του κατά τις μεσημβρινές ώρες με τελευταία είσοδο στις 12:00 και επανέναρξη λειτουργίας στις 17:00».
Κανονικά Αρχαία Αγορά και Κεραμεικός
Αντίθετα, σε λειτουργία θα παραμείνουν οι χώροι της Αρχαίας Αγοράς και του Κεραμεικού, όπου υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης των εκεί Αρχαιολογικών Μουσείων.
- Υπουργείο Παιδείας: Βγήκαν τα αποτελέσματα για τα Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία
- Χανταϊός: Περίπου 20 Βρετανοί πρώην επιβάτες του MV Hondius θα πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο
- Εντοπίστηκε ύποπτο σακίδιο κοντά στη ΓΑΔΑ – Πού υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας
- ΠΑΣΟΚ: Οι ευρωβουλευτές ζητούν διερεύνηση για το ενδεχόμενο να παρακολουθούνταν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι από το Predator
- Εντατικοί έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά για οχήματα που βρίσκονται σε ακινησία
- Ιστορικό ορόσημο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: Φτάνει τα 400 ματς πρωταθλήματος

