Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρχονται και... κλήσεις από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Έρχονται και… κλήσεις από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Οι δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. θα εφοδιαστούν με μπλοκάκια βεβαίωσης τροχονομικών παραβάσεων.

Το στόχο του για καλύτερη αστυνόμευση ανέλυσε πριν από λίγες ημέρες στους διαπιστευμένους αστυνομικούς συντάκτες ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, τονίζοντας ότι θέλει η ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκεται παντού και να εργάζεται πάνω σε διάφορους τομείς, όπως η μικροπαραβατικότητα και η τήρηση των κανόνων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στο ζήτημα της τήρησης του ΚΟΚ και του περιορισμού των παραβάσεων, όπως φαίνεται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έχουν λάβει μια απόφαση που μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για τη βελτίωση της εικόνας των ελληνικών δρόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται η δυνατότητα να εξοπλιστούν με μπλοκάκια βεβαίωσης τροχονομικών παραβάσεων τα πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ. που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, 24 ώρες το 24ωρο.

Αν συμβεί αυτό, τα στελέχη της ΔΙ.ΑΣ. θα μπορούν να βεβαιώνουν κλήσεις για παραβάσεις του ΚΟΚ, την ώρα που αντιλαμβάνονται μια παράβαση, αντί να πρέπει να ειδοποιήσουν την Τροχαία προκειμένου να στείλει άλλο πλήρωμα.

Για να πάρουν τα μπλοκάκια στα χέρια οι δικυκλιστές της ΔΙ.ΑΣ. θα πρέπει να περάσουν από την αναγκαία εκπαίδευση, κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα μετά τη λήψη οριστικής απόφασης από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024