
Ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ πάλεψε με ληστή
Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ άρχισε να σπρώχνει τον δράστη για να τον σταματήσει
Αντιμέτωπη με έναν ληστή βρέθηκε μία ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ στον Χολαργό. Όλα άρχισαν όταν μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης, ο δράστης μπαίνει στο κατάστημα προσποιούμενος τον πελάτη και βλέποντας πως η ιδιοκτήτρια τακτοποιούσε τα ράφια, άρπαξε ένα κουτί με 30 ηλεκτρονικά τσιγάρα.
Στη συνέχεια, κατευθύνεται προς την έξοδο και η 58χρονη τον σπρώχνει για να τον σταματήσει. Ο νεαρός ληστής την χτυπά στο πρόσωπο, τη σπρώχνει, παίρνει το κουτί με τα τσιγάρα από το πάτωμα και τρέχει για να φύγει.
Η ιδιοκτήτρια τον κυνηγά μέχρι τον δρόμο αλλά ο νεαρός εξαφανίστηκε έχοντας στα χέρια τη λεία του. Η 58χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία. Το Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου-Χολαργού που διενεργεί έρευνα για τη ληστεία.
Δείτε το βίντεο
- Ο Λούκα Ντόντσιτς επενδύει στην Ευρώπη: Νέα μπασκετική δύναμη γεννιέται στη Ρώμη
- Σενάρια για Κονατέ και Παρί Σεν Ζερμέν
- «Ελλάδα 2.0»: Κίνδυνος το «τρένο» μετασχηματισμού της οικονομίας να προσπεράσει – Τα «κλειδιά» που θα άλλαζαν την κατεύθυνση
- Ντίσκο, αλουμινόχαρτο και χριστουγεννιάτικα φωτάκια – Το παρασκήνιο της ταινίας Πυρετός το Σαββατόβραδο
- Yuriy Kosiuk: Ποιος είναι ο Ουκρανός «βασιλιάς του κοτόπουλου» που εξαγοράζει τη Νιτσιάκος
- O Ράις στηρίζει τους συμπαίκτες του μετά τον χαμένο τελικό του Champions League



