Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άννα Βίσση: 20.000 θεατές γιόρτασαν μαζί της τα 50 χρόνια στο τραγούδι.

Άννα Βίσση: 20.000 θεατές γιόρτασαν μαζί της τα 50 χρόνια στο τραγούδι.

Πιο λαμπερή από ποτέ χάρισε μια μοναδική βραδιά στους φίλους της.

Μια μεγάλη γιορτή για τον μισό αιώνα στο τραγούδι και η Άννα Βίσση το γιόρτασε με κάθε τρόπο την Τετάρτη 12 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας, παρουσία των φίλων της που κατέκλυσαν από νωρίς τον συναυλιακό χώρο. DJ της βραδιάς ήταν ο μοναδικός Αντώνης Δημητριάδης ο οποίος ξεσήκωσε με τις μουσικές του τον κόσμο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε και για τις ατυχίες που συνέβησαν και αναβλήθηκε η συναυλία της στην Θεσσαλονίκη, ενώ παρά την εμπειρία της είχε άγχος και δεν δίστασε να το παραδεχτεί.

«Έχω άγχος αλλά θέλω να βγω και να το ευχαριστηθώ μαζί σας», είπε συγκινημένη.

Μια σπουδαία διαδρομή με αμέτρητες επιτυχίες

Αποτελεί μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες όλων των εποχών, με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνούν τις 20.000.000 παγκοσμίως, καθώς και μία από τις πιο πολυβραβευμένες, με πάνω από 70 βραβεία για την προσφορά της στη μουσική, τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Μεταξύ άλλων, έχει παρουσιάσει 27 ελληνόφωνα studio albums και 1 αγγλόφωνο, 3 live albums, 11 συλλογές, 9 επανακυκλοφοριες albums, 18 digital singles και 4 DVDs, τα οποία έχουν αποσπάσει 37 πλατινένιες και 16 χρυσές διακρίσεις.

Παράλληλα, έχει πρωταγωνιστήσει σε τρεις όπερες και ένα μιούζικαλ, έχει κάνει αμέτρητες sold out εμφανίσεις, συναυλίες και περιοδείες στην Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο, ενώ έχει συμμετάσχει τρεις φορές στη Eurovision, στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα και στην τελετή για την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στην σκηνή με τον Καρβέλα

Η διαχρονική μουσική τους διαδρομή, που ξεκίνησε τη δεκαετία του ‘80, αλλά και η δυνατή τους χημεία, ταξίδεψε το κοινό με τραγούδια – σταθμούς, καθώς και με το ντουέτο «Ξανά», το πρώτο τους μετά από 20 χρόνια, που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό από την Panik Gold.

Άννα Βίσση: Η επική ατάκα στον Καρβέλα στη συναυλία της

Οι δυό τους πάντα πειράζει ο ένας τον άλλον.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024