Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Παραιτήθηκε από υφυπουργός Πολιτισμού

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Παραιτήθηκε από υφυπουργός Πολιτισμού

Ποιοι είναι οι λόγοι

Δεκτή έγινε η παραίτηση του υφυπουργού Πολιτισμού της Κύπρου Μιχάλη Χατζηγιάννη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατιας αναφέρει ότι «επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Μιχάλη Χατζηγιάννη, τόσο για τη διαχρονική τους φιλία όσο και για τη μεταξύ τους αγαστή συνεργασία και την προσφορά του στο σύντομο χρονικό διάστημα που υπηρέτησε ως Υφυπουργός Πολιτισμού».

Παράλληλα, εύχεται στον Μιχάλη Χατζηγιάννη κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στη λαμπρή καλλιτεχνική του καριέρα που με τόση επιτυχία υπηρέτησε για σειρά ετών.

Είχε προηγηθεί σχετική επιστολή προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με την οποία τον ενημέρωνε για τους λόγους της παραίτησής του.

Την θέση του κ. Χατζηγιάννη αναλαμβάνει η Δρ Βασιλική (Λίνα) Κασσιανίδου.

Οπως αναφέρει το sigmalive  ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δέχθηκε δριμύτατη κριτική το προηγούμενο διάστημα για ζητήματα όπως η επικοινωνιακή διαχείριση και ο διορισμός συμβούλων στο Υφυπουργείο Πολιτισμού.

Μάλιστα το όνομα του είχε εμπλακεί -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα – στον διορισμό συμβούλου που βαρύνεται  με ποινική καταδίκη για απάτη. Συγκεκριμένα ανέφεραν πως στο γραφείο του Μιχάλη Χατζηγιάννη έχει διοριστεί μια γυναίκα η οποία καταδικάστηκε πρόσφατα σε φυλάκιση με αναστολή για υπόθεση κυκλοφορίας πλαστών εισιτηρίων εισόδου σε συναυλία.

Σε ανακοίνωσή του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε τόνισε: «με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη Σύμβουλο διαχείρησης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του Υφυπουργείου και της ίδιας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέλαβε την θέση αυτή την 1η Μαρτίου 2023 και είχε δηλώσει: «Δέχτηκα την πρόταση που μου έκαναν γιατί θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την πατρίδα μου».

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024