Φωτιά ξέσπασε στην Βιοκλινική στην οδό Μητροπόλεως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ασθενείς μαζί με το προσωπικό εκκένωσαν το κτήριο. Την ίδια ώρα, ασθενοφόρα έχουν φτάσει για να τους παραλάβουν. Σχετικά με την κατάσβεση επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 10 οχήματα, καθώς και ειδικό βραχιοκονοφόρο όχημα.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Πολλοί ασθενείς βρίσκονται ήδη εκτός κτηρίου, ενώ κάποιοι γιατροί και νοσηλευτές έχουν βγει στα μπαλκόνια του κτηρίου.
Το tweet της Πυροσβεστικής
#Πυρκαγιά σε χώρο κτηρίου επί της οδού Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη. Επιχειρούν 31 #πυροσβέστες με 10 οχήματα καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
Μετά την εκκένωση του κτηρίου, πολλοί ασθενείς, με μέρος του προσωπικού, βρίσκονται στο πεζοδρόμιο επί της οδού Μητροπόλεως, ενώ κάποιοι γιατροί και νοσηλευτές έχουν βγει στα μπαλκόνια της κλινικής.
Πυροσβέστες επιχειρούν στο κτίριο, ενώ από τις εικόνες φαίνεται άσπρος καπνός να βγαίνει από την κορυφή της κλινικής. Σύμφωνα με μαρτυρίες του προσωπικού, η φωτιά ξεκίνησε από το υπόγειο και επεκτάθηκε γρήγορα προς τα πάνω μέσω του φωταγωγού.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής