Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι Μπακς, προσφέρουν πρόωρη επέκταση συμβολαίου στον Αντετοκούνμπο

Οι Μπακς, προσφέρουν πρόωρη επέκταση συμβολαίου στον Αντετοκούνμπο

Οι Μιλγουόκι Μπακς είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να πετύχουν μια νέα ανανέωση στο συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπως αποκάλυψε ο GM της ομάδας, Τζον Χορστ.

Έτοιμοι να κρατήσουν για πάντα στο Μιλγουόκι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι οι Μπακς, καθώς τα «Ελάφια» σκέφτονται ήδη να προσφέρουν στον Έλληνα σούπερ σταρ πρόωρη επέκταση.

Ο Αντετοκούνμπο μπαίνει τον Σεπτέμβριο στον δεύτερο χρόνο της τετραετούς συμφωνίας του με τους Μπακς και όπως αποκάλυψε ο General Manager της ομάδας του Μιλγουόκι, θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου να πετύχουν μία νέα ανανέωση στο συμβόλαιο του Γιάννη.

Στη σχετική ερώτηση που του έγινε κι ανέφερε πως «το επόμενο παράθυρο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει δικαίωμα επέκτασης τον Σεπτέμβριο. Υπάρχει αυτό στη διαδικασία σκέψης και στη λήψη αποφάσεων, καθώς προσπαθείτε να κάνετε κινήσεις ως γενικός διευθυντής;», ο Τζον Χορστ απάντησε:

«Αυτή είναι η δουλειά μας. Πιστεύω ότι είναι ο πλέον απίστευτος άνθρωπος, σούπερσταρ, συμπαίκτης, ηγέτης, σε όλα τα σπορ και είμαστε απίστευτα ευλογημένοι που τον έχουμε. Είναι μία εξαιρετική ευθύνη να κερδίζουμε κάθε χρόνο για να είμαστε σε θέση να τον κρατήσουμε. Αυτή είναι η δουλειά και η ευθύνη μου, είναι η δική μου ευκαιρία, η δική του και της ομάδας.

Και ο Γκριφ (σ.σ. ο νέος προπονητής, Έιντριαν Γκρίφιν) και ο Πίτερ Φέιγκιν (σ.σ. ο πρόεδρος των Μπακς) το συμμερίζονται, όπως και οι ιδιοκτήτες της ομάδας. Νομίζω ότι θα είναι τόσο κουλ να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι τέτοιο (σ.σ. την επέκταση). Ήμασταν ικανοί να φτάσουμε μέχρι εδώ, θα κάνουμε τα πάντα για να το επαναλάβουμε».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024