
Καύσωνας Κλέων: Ευρεία σύσκεψη την Τρίτη στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης
Όπως είπε ο κ. Μαρινάκης η σύσκεψη θα είναι ευρεία και θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων υπουργείων και φορέων.
Τη διεξαγωγή σύσκεψης στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αύριο, Τρίτη, στις 11 το πρωί για τον καύσωνα «Κλέων» ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
Όπως είπε ο κ. Μαρινάκης η σύσκεψη θα είναι ευρεία και θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων υπουργείων και φορέων.
«Το παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή» είπε για τον καύσωνα ο κ. Μαρινάκης προσθέτοντας ότι μετά τη σύσκεψη της Τρίτης «θα υπάρξουν ανακοινώσεις με συστάσεις και μέτρα που θα λάβουμε».
Υπενθυμίζεται ότι την ώρα των ανακοινώσεων από τον Παύλο Μαρινάκη ήταν σε εξέλιξη σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας για αναλυτικές οδηγίες σε επιχειρήσεις και εργαζομένους, όπως είχε δηλώσει ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
- «Ποιος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού;» – Υπάρχει σωστή απάντηση;
- Λαζόπουλος για τις 17χρονες που έπεσαν από ταράτσα: «Οι γέροι άνθρωποι να το βουλώσουμε και να δούμε τι σκέφτονται οι νέοι»
- Νίκολιτς: «Αφελές το γκολ που δεχθήκαμε, αλλά η απόδοσή μας ήταν πολύ καλή»
- H κρυφή σχέση του Κένεντι με τη Νταϊάνα – Αμοιβαία έλξη, Τζάκι και Μητέρα Τερέζα – «Υπέροχα πόδια»
- Η Γερουσία επικυρώνει τον Κέβιν Γουόρς ως νέο πρόεδρο της Fed, ενώ ο Τραμπ πιέζει για μείωση των επιτοκίων
- Μπενίτεθ: «Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα, αλλά διαχειρίστηκε καλά το μομέντουμ ο Ολυμπιακός»




