
Ντούα Λίπα: Σχεδόν γυμνή στην πρεμιέρα της «Barbie»
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες...
Με το που επέστρεψε από τις διακοπές της στην Ελλάδα, η Ντούα Λίπα έκανε μία τολμηρή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Barbie».
Η αλβανικής καταγωγής ποπ σταρ «ντύνει» μουσικά το φιλμ με τους Μάργκοτ Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ και δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα στο Λος Άντζελες.
Η εμφάνισή της έχει γίνει ήδη viral στα social media, αφού η 27χρονη επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα αστραφτερό see through φόρεμα, μέσα από το οποίο φαίνεται το γυμνό στήθος της και το ασημί εσώρουχό της.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες…
Dua Lipa at the L.A. premiere of #Barbie pic.twitter.com/mFCvdHBKmD
— Variety (@Variety) July 10, 2023
Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ντούα Λίπα έδωσε πριν λίγο καιρό, μία μικρή γεύση από το νέο της τραγούδι αποτυπώνοντας μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές του τρέιλερ που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο.
- ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ΚΟ ο Παύλος Πολάκης με απόφαση του Σωκράτη Φάμελλου
- Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία στο Κορδελιό
- Tα δάκρυα συγκίνησης του Τζον Τραβόλτα από τις Κάννες
- Super League: Live η κρίσιμη 9η αγωνιστική των play out
- Θεσσαλονίκη: Άγρια επεισόδια με τραυματισμούς και προσαγωγές σε ποντιακό γλέντι – Βίντεο ντοκουμέντο
- Τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έλαμψαν στο Ολυμπιακό Χωριό: Μπάσκετ, Fair Play και αξίες για μια ζωή (pics, vids)




