Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Τσαγκρινού: Ο DJ Stephan της έκανε πρόταση γάμου γονατιστός on stage

Έλενα Τσαγκρινού: Ο DJ Stephan της έκανε πρόταση γάμου γονατιστός on stage

«Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; Πες το δυνατά να το ακούσουν!»

Μια έκπληξη περίμενε την Έλενα Τσαγκρινού το βράδυ της Κυριακής (9/7). Κατά τη διάρκεια live σε γνωστό κλαμπ του Πειραιά, ο αγαπημένος της, DJ Stephan, της έκανε πρόταση γάμου.

Ενώ βρισκόταν στη σκηνή, την κάλεσε δίπλα του. Τότε ξαφνικά γονάτισε, έβγαλε το δαχτυλίδι και της ζήτησε να παντρευτούν.

«Θα το κάνω φλώρικα αλλά δεν πειράζει. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; Πες το δυνατά να το ακούσουν!», ήταν τα λόγια του DJ Stephan.

Η Έλενα Τσαγκρινού, που είχε μείνει άναυδη, έσκυψε, τον αγκάλιασε και του είπε του πολυπόθητο «ναι». «Εννοείται θέλω να γίνω η γυναίκα σου», απάντησε η τραγουδίστρια και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Δείτε το βίντεο

Έλενα Τσαγκρινού και DJ Stephan είναι τρελά ερωτευμένοι. Είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και μάλιστα συγκατοικούν από την πρώτη στιγμή που έγιναν ζευγάρι.

Η σχέση τους έγινε γνωστή τον Απρίλιο του 2022, μέσα από την πρώτη τους δημόσια φωτογραφία, την οποία ανέβασε ο DJ στο Instagram, λίγο καιρό αφότου η Έλενα Τσαγκρινού επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Mike.

«Συγκατοικούμε από την πρώτη ημέρα. Είναι πάρα πολύ ωραία. Η Έλενα είναι σαν μωρό στο σπίτι, οπότε δεν ενοχλεί ποτέ. Δεν με καταπιέζει η Έλενα. Ο καθένας προσπαθεί να κάνει την καθημερινότητά του, χωρίς να εμποδίζει ο ένας τον άλλον αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να περνάμε πολύ χρόνο μαζί… Θα ήθελα να κάνουμε τη δική μας οικογένεια με την Έλενα», είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Happy Day ο DJ Stephan.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024