Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Nτόι: «Δεν με ενδιαφέρει σε ποια θέση θα παίζω»

Nτόι: «Δεν με ενδιαφέρει σε ποια θέση θα παίζω»

Ο Ανδρέας Ντόι ήταν ο μοναδικός αναντικατάστατος στο φιλικό με την Σλοβάτσκο, αγωνιζόμενος σε δύο διαφορετικές θέσεις, το οποίο σχολίασε.

Ο Ανδρέας Ντόι μετά το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού επί Αυστριακού εδάφους, αναφέρθηκε στην προπόνησε αλλά και στο ότι δεν τον νοιάζει σε ποια θέση θα τον χρησιμοποιεί ο προπονητής του.

Ο Έλληνας στόπερ ήταν ο μοναδικός που αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτο του φιλικού κόντρα στην Σλοβάτσκο, αλλά σε δύο διαφορετικές θέσεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κεντρικός αμυντικός μαζί με τον Μπα και στο δεύτερο ήταν αμυντικός μέσος.

Μετά το παιχνίδι με τους Τσέχους, ο 20χρονος μίλησε στους απεσταλμένους του Τύπου στην Αυστρία, ερωτώμενος για τις θέσεις που έπαιξε, λέγοντας: «Τι στόπερ, τι αμυντικό χαφ, δεν έχω θέμα, θέλω να παίζω. Θα παίζω όπου θέλει η ομάδα. Και τις δύο θέσεις μου έχει ζητήσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, το έχω συζητήσει μαζί του, δεν έχω θέμα».

Ενώ για την εμφάνιση της ομάδας ανέφερε: «Σίγουρα στην προπόνηση γίνεται πολύ καλή δουλειά, πρεσάρουμε αρκετά ψηλά, κλέψαμε αρκετές μπάλες και βγάλαμε αρκετούς συνδυασμούς. Κάνουμε το καλύτερο για τις 10 Αυγούστου».

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024