Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τότε θα παρουσιαστεί ο Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι

Τότε θα παρουσιαστεί ο Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι

Η Ίντερ Μαϊάμι αποκάλυψε την ημερομηνία που θα παρουσιάσει και επίσημα τον Λιονέλ Μέσι μπροστά στο κοινό της, σε μία εκδήλωση που ετοιμάζει εδώ και καιρό.

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να αποτελεί στα χαρτιά παίκτη της Ίντερ Μαϊάμι, αλλά τυπικά αυτή η μετακίνηση δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη, όμως οι Αμερικάνοι φαίνεται πως ετοιμάζουν κάτι ξεχωριστό.

H Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση του Αργεντινού σούπερ σταρ, Λιονέλ Μέσι, στις 16 Ιουλίου στο γήπεδό της, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση η οποία θα έχει τον τίτλο «The Unveil» (Τα Αποκαλυπτήρια).

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει «συναρπαστική ψυχαγωγία, ομιλίες και πολλά άλλα», όπως ανέφερε ο σύλλογος σε δελτίο Τύπου και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του συλλόγου, «DRV PNK Stadium» στο Βόρειο Μαϊάμι, υπό το βλέμμα του πρώην αστέρα της Εθνικής Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν συνιδιοκτήτη του συλλόγου, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Τον περασμένο μήνα, ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε ότι θα ενταχθεί στον σύλλογο της Φλόριντα μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο «Pulga», ο οποίος αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή τον Δεκέμβριο, πρόκειται να ενωθεί και πάλι στο Μαϊάμι, με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς.

Το ντεμπούτο του, θα γίνει στο ίδιο γήπεδο στις 21 Ιουλίου απέναντι στη μεξικανική Κρουζ Αζούλ στο νέο Leagues Cup, ένα τουρνουά μεταξύ συλλόγων κορυφαίων κατηγοριών στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Βόρειας Αμερικής (MLS) και στο πρωτάθλημα του Μεξικού, με το στάδιο να αναμένεται κατάμεστο και τις τιμές των εισιτηρίων απλησίαστες.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024