Την πρώτη νίκη της ΑΕΚ επί Ολλανδικού εδάφους έκανε σήμερα κόντρα στην Άντβερπ με τα γκολ των Φαν Φέερτ, Ζίνι και Κοσίδη, ενώ έχασε και πέναλτι ο Μαχαίρας.
Η Ένωση έπαιξε τέσσερα 30λεπτα, στα οποία χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες.
Αν και οι Βέλγοι είχαν τις πρωτοβουλίες των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο και η ΑΕΚ έκανε την πρώτη της φάση με τον Τσούμπερ στο 25′, η Ένωση ήταν εκείνη που βρήκε δίχτυα στο ματς.
Το πρώτο γκολ ήρθε στο 56′ με τον Φαν Φέερτ, έπειτα από άψογη συνεργασία μεταξύ αυτού και των Άμπραμπατ – Τσούμπερ, με τον πρώτο να βγαίνει μπροστά στο τέρμα του Μπουτέζ και πλάσαρε εύστοχα.
Το δεύτερο γκολ ήρθε μετά την αλλαγή της ενδεκάδας, με τον Ζίνι να κρεμάει όμορφα τον τερματοφύλακα των Βέλγων στο 61′, μετά από ωραία μακρινή του Σιντιμπέ και φοβερό κατέβασμα του ποδοσφαιριστή από την Ανγκόλα.
Ενώ το τρίτο γκολ ήρθε έπειτα από πολύ όμορφη κάθετη πάσα του Μάνταλου στον Κοσίδη, με τον δεύτερο να εκτελεί εύστοχα στο 87′.
Αργότερα στο ματς η ΑΕΚ κέρδισε και ένα πέναλτι, το οποίο όμως έστειλε πάνω από τα δοκάρια ο Μαχαίρας.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.