Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έβαλαν ζάχαρη στο ρεζερβουάρ βυτιοφόρου

Έβαλαν ζάχαρη στο ρεζερβουάρ βυτιοφόρου

Για επικίνδυνη δολιοφθορά κάνει λόγο η Δημοτική Αρχή.

Το βυτιοφόρο του Δήμου Νισύρου που μεταφέρει νερό στους οικισμούς Νικειών και Εμπορειού παρουσίασε μηχανικές βλάβες. Κατόπιν αυτοψίας του μηχανικού, διαπιστώθηκε ότι το ρεζερβουάρ καυσίμων του οχήματος περιείχε μεγάλη ποσότητα ζάχαρης. Άγνωστοι έβαλαν ζάχαρη στο ρεζερβουάρ πετρελαίου με σκοπό να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στη μηχανή και να ακινητοποιηθεί το όχημα.

Με την παραπάνω περιγραφή ο Δήμος Νισύρου εξιστορεί τα γεγονότα που οδήγησαν στην ακινητοποίηση του βυτιοφόρου και την αναβολή μεταφοράς του νερού σε οικισμούς που το χρειάζονταν.  Και προσθέτει:

«Πρόκειται για τραμπούκικη ενέργεια αίσχιστου είδους. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό και δεν θα περάσει έτσι.

Στόχος της ενέργειας αυτής είναι να μείνουν οι οικισμοί χωρίς νερό και να δημιουργηθεί δυσαρέσκεια από τους κατοίκους στο πρόσωπο του Δημάρχου.

Αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις να καλυτερεύσουμε την ζωή των κατοίκων της Νισύρου και αυτό χαλά τα σχέδιο των δυνάμεων της οπισθοδρόμησης και του πελατειασμού.

Επειδή ένα μεγάλο μεγάλο έργο εγκατάστασης αγωγών και αντλιών που θα μεταφέρουν νερό στους οικισμούς είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του, άτομα που λειτουργούν στο σκοτάδι και το παρασκήνιο με φασιστικές νοοτροπίες χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να δημιουργήσουν προβλήματα στη Δημοτική αρχή και στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας. Αυτές οι γκεμπελίστικες μέθοδοι δεν έχουν καμιά θέση στο νησί μας.

Ενημερώθηκε ο Αστυνομικός Σταθμός Νισύρου και κατατέθηκαν τα φίλτρα καυσίμων του βυτιοφόρου ως αποδεικτικά στοιχεία από τον αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Τασιούλα. Βιντεοσκοπημένο υλικό υπάρχει από τις εγκαταστάσεις της αφαλάτωσης και είναι διαθέσιμο για ανάλυση από τις αρχές.

Ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος σε συνεργασία με τον δικηγόρο του Δήμου υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.

Έχουμε υποχρέωση όλοι οι πολίτες της Νισύρου να θέσουμε αυτά τα άτομα στο περιθώριο» αναφέρει κλείνοντας τοποθέτηση του Δήμου Νισυρίων .

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024