
Επίθεση με μπογιές στο κτίριο του Γαλλικού προξενείου στην Πάτρα
Για τον εντοπισμό των δραστών, ερευνάται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή.
Επίθεση στο κτίριο που στεγάζεται το προξενείο της Γαλλίας, στο κέντρο της Πάτρας, εξαπέλυσε σήμερα τα ξημερώματα μία ομάδα περίπου 15 ατόμων, προκαλώντας φθορές στην πρόσοψη του κτιρίου και σε ένα σταθμευμένο όχημα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της ομάδας των περίπου 15 ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και φορώντας γάντια στα χέρια χρησιμοποίησαν αρχικά πυροσβεστήρες, προκειμένου να δημιουργήσουν προπέτασμα ξηράς σκόνης.
Επίθεση με μπογιές
Στην συνέχεια, εκτόξευσαν επτά γυάλινα μπουκάλια, τα οποία περιείχαν κόκκινο χρώμα, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο φθορές στην πρόσοψη του κτιρίου, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κοντά στο κτίριο.
Στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών περισυνελέγησαν από το σημείο της επίθεσης υπολείμματα από τα γυάλινα μπουκάλια, ενώ, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ερευνάται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή.
- Πολιτική Προστασία: 11 κλήσεις για θερμές εργασίες δέχθηκε η Πυροσβεστική – Αντιμετωπίστηκαν 50 φωτιές το τελευταίο 24ωρο
- O ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση παραπομπής των Τριαντοπούλου και Αγοραστού – «Καταρρέει οριστικά η κυβερνητική προπαγάνδα»
- Αλέξης Σταμάτης: Η τελευταία του συγκλονιστική ανάρτηση
- Οι ΗΠΑ βάζουν «πάγο» στα σχέδια της Τουρκίας για τα F35 – «Δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου»
- Amazon: Συμφωνία με ιταλικά συνδικάτα για τα δικαιώματα των εργαζομένων
- UEFA: Λιγότερο VAR ζήτησε ο Ροσέτι από τους αρχιδιαιτητές των κορυφαίων πρωταθλημάτων



