Βίκυ Παγιατάκη: «Αρρώστησα πολύ βαριά και κόντεψα να πω “αντίο”»
Συγκλονίζει η αποκάλυψη της αστρολόγου...
Έναν σύντομο απολογισμό της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς έκανε η Βίκυ Παγιατάκη λίγο πριν το φινάλε του «Πάμε Δανάη».
Η εκπομπή αποχαιρέτησε σήμερα το κοινό για το καλοκαίρι και έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο. Έτσι, η γνωστή αστρολόγος θέλησε να ευχαριστήσει το MEGA και την παραγωγή, αποκαλύπτοντας τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.
«Παρότι υπήρξαν οι κοροναϊοί, παρότι αρρώστησα πολύ βαριά και κόντεψα να πω «αντίο», ήταν συγκινητικό που όλοι με φρόντισαν, ενδιαφέρθηκαν. Ήταν τρυφερά. Ευχαριστούμε το MEGA και την παραγωγή μας. Δεν έχω κανένα παράπονο», ανέφερε η Βίκυ Παγιατάκη.
Δείτε το απόσπασμα
Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα
Το δικό της «ευχαριστώ» είπε και η παρουσιάστρια. Η Δανάη Μπάρκα δήλωσε ευγνώμων, που έχει αυτά τα άτομα στην ομάδα της και εξομολογήθηκε ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν φανταζόταν ότι θα ενηλικιωθεί σε μία δουλειά.
«Δεν ξέρω αν μπορώ να αυτοαποκαλεστώ παρουσιάστρια, αλλά ως άνθρωπος είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους σαν κι εσάς. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα πριν από τρία χρόνια που ξεκίνησε αυτό το παιχνίδι – γιατί σαν παιχνίδι το αντιμετώπιζα τότε – κι αυτή η τρέλα, δεν φανταζόμουν ότι θα μεγαλώσω και θα ενηλικιωθώ σε μία δουλειά, ότι θα βρω αγκαλιές που θα ονειρεύομαι να τις έχω για πάντα. Κάποιους θα τους έχω στα χέρια μου σίγουρα μέχρι τα βαθιά γεράματα», είπε συγκινημένη.
Και πρόσθεσε: «Που να φανταζόμουν πριν από τρία χρόνια ότι θα είχαμε περάσει τόσες πολλές λύπες και χαρές και θα είχαμε γίνει οικογένεια κι εμείς με τους ανθρώπους που βρίσκονται από το σπίτι».
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Σύρος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Τα στοιχεία επιμένουν ότι υπήρξε σκάνδαλο Novartis πίσω από το αφήγημα περί «σκευωρίας»
- MyCenae: Δίνοντας σάρκα και οστά στον μύθο των Ατρειδών
- Πόσο κοστίζει το μισθολογικό χάσμα στην ΕΕ; Τι χάνει μια Ελληνίδα σε ετήσιο εισόδημα σε σχέση με έναν άνδρα
- Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να φύγει από τον ανθρώπινο έλεγχο – Γιατί είναι ανησυχητικό το «ατύχημα» της OpenAI
- Σήμερα η Ελλάδα αποχαιρετά την σπουδαία Μαίρη Λίντα – Πού θα γίνει η κηδεία της
- Συντάξεις «πείνας» για 8 στους 10 ελεύθερους επαγγελματίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/paul-n5gFu17iYug-unsplash-1-315x220.jpg)











![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 23.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bin-thieu-XBMFKFLxlzw-unsplash-1-315x220.jpg)





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/guilherme-stecanella-NT2jndF5Vpo-unsplash-1-315x220.jpg)





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-MKv9gQHpICM-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442