Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Παγιατάκη: «Αρρώστησα πολύ βαριά και κόντεψα να πω “αντίο”»

Βίκυ Παγιατάκη: «Αρρώστησα πολύ βαριά και κόντεψα να πω “αντίο”»

Συγκλονίζει η αποκάλυψη της αστρολόγου...

Έναν σύντομο απολογισμό της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς έκανε η Βίκυ Παγιατάκη λίγο πριν το φινάλε του «Πάμε Δανάη».

Η εκπομπή αποχαιρέτησε σήμερα το κοινό για το καλοκαίρι και έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο. Έτσι, η γνωστή αστρολόγος θέλησε να ευχαριστήσει το MEGA και την παραγωγή, αποκαλύπτοντας τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Παρότι υπήρξαν οι κοροναϊοί, παρότι αρρώστησα πολύ βαριά και κόντεψα να πω «αντίο», ήταν συγκινητικό που όλοι με φρόντισαν, ενδιαφέρθηκαν. Ήταν τρυφερά. Ευχαριστούμε το MEGA και την παραγωγή μας. Δεν έχω κανένα παράπονο», ανέφερε η Βίκυ Παγιατάκη.

Δείτε το απόσπασμα

Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα

Το δικό της «ευχαριστώ» είπε και η παρουσιάστρια. Η Δανάη Μπάρκα δήλωσε ευγνώμων, που έχει αυτά τα άτομα στην ομάδα της και εξομολογήθηκε ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν φανταζόταν ότι θα ενηλικιωθεί σε μία δουλειά.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να αυτοαποκαλεστώ παρουσιάστρια, αλλά ως άνθρωπος είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους σαν κι εσάς. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα πριν από τρία χρόνια που ξεκίνησε αυτό το παιχνίδι – γιατί σαν παιχνίδι το αντιμετώπιζα τότε – κι αυτή η τρέλα, δεν φανταζόμουν ότι θα μεγαλώσω και θα ενηλικιωθώ σε μία δουλειά, ότι θα βρω αγκαλιές που θα ονειρεύομαι να τις έχω για πάντα. Κάποιους θα τους έχω στα χέρια μου σίγουρα μέχρι τα βαθιά γεράματα», είπε συγκινημένη.

Και πρόσθεσε: «Που να φανταζόμουν πριν από τρία χρόνια ότι θα είχαμε περάσει τόσες πολλές λύπες και χαρές και θα είχαμε γίνει οικογένεια κι εμείς με τους ανθρώπους που βρίσκονται από το σπίτι».

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024