
Συμφώνησε με Μαχρέζ η Αλ Αχλί, απομένει η Σίτι
Ο Ριγιάντ Μαχρέζ έδωσε τα χέρια με την Αλ Αχλί για τη μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία κι αυτό που μένει είναι η συγκατάθεση της Μάντσετσερ Σίτι.
Η Αλ Αχλί έχει δώσει τα χέρια με τον Ριγιάντ Μαχρέζ. Ο Αλγερινός επιθετικός έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, παράγοντες της οποίας παραμένουν στην Αγγλία για να αποσπάσουν και τη συγκατάθεση από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Μαχρέζ έχει δώσει εδώ και αρκετές μέρες το πράσινο φως για τη μεταγραφή και η Σίτι ζητά περίπου 40 εκατ. ευρώ για να συναινέσει στην παραχώρηση του.
Η Αλ Αχλί προσφέρει αυτό το ποσό και την επόμενη εβδομάδα θα οριστικοποιθεί μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή από την Ευρώπη στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.
Ο Μαχρέζ, που έχει συμβόλαιο με τους «πολίτες» έως το καλοκαίρι του 2025, έχει συμφωνήσει να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 60 εκατ. ευρώ.
- Παναθηναϊκός: Στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Σπύρος Μαραγκός
- Τι συμβαίνει με την ExxonMobil και τα blocks της Κρήτης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις παράνομες επιδοτήσεις – Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι συλληφθέντες
- Ποιοι αγρότες θα πληρωθούν μέχρι τέλος Μαΐου – Ποιοι ακολουθούν
- Θησείο: Με απόσπασμα από την σύνθεση Κραουνάκη η αντίστροφη μέτρηση για το «κόμμα Τσίπρα»
- Φουρνιέ: «Να κερδίσεις μέσα στο ΟΑΚΑ, τι περισσότερο μπορείς να ζητήσεις»

