Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του τελικού του Super Cup στο Γ. Καραϊσκάκης

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του τελικού του Super Cup στο Γ. Καραϊσκάκης

Η UEFA ανακοίνωσε πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων του μεγάλου τελικού του Super Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη στο Γ. Καραϊσκάκης στις 16 Αυγούστου.

Το Γ. Καραϊσκάκης θα «φορέσει» τα καλά του στις 16 Αυγούστου, προκειμένου να υποδεχθεί το τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη, με την UEFA να ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το ευρύ κοινό.

Όσοι ενδιαφέρονται για εισιτήρια θα μπορούν να τα αγοράσουν από σήμερα, 6/7 έως και την Τετάρτη 12/7, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, UEFA.com.

Τα 23.400 από τα 30.400 εισιτήρια θα διατεθούν στο ευρύ κοινό.


Όσοι ενδιαφέρονται για κάποιο εισιτήριο, έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν έως τέσσερα και μέσω κλήρωσης θα αποφασιστεί ποιοι θα έχουν τη τύχη τελικά να αγοράσουν ένα από τα «μαγικά χαρτάκια».

Αν έχουν κερδίσει στην κλήρωση της UEFA, θα το μάθουν έως τις 25 Ιουλίου για να προχωρήσουν μετά στην αγορά.

Οι τιμές κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια για ευρωπαϊκό τελικό, με τα πιο φθηνά εισιτήρια να ξεκινούν από 30 ευρώ. Τα πιο ακριβά, συνεχίζουν στην τιμή των 70 ευρώ, 120, με τα πιο ακριβά να φτάνουν έως και 200 ευρώ. Για τα άτομα ΑΜέΑ, οι τιμές των εισιτηρίων είναι 30 ευρώ και τους δίνεται ακόμη ένα δωρεάν εισιτήριο για τον συνοδό τους.

Τα 7.000 εισιτήρια που απομένουν θα τα χρησιμοποιήσει η UEFA για να καλύψει δικές τις υποχρεώσεις.

Οι Άγγλοι και οι Ισπανοί αναμένεται να κατακλίσουν το Γ. Καραϊσκάκης για τον τελικό του Super Cup, με περισσότερους από 10.000 Άγγλους να έρχονται στην Αθήνα για να απολαύσουν την ομάδα τους και το ελληνικό καλοκαίρι., ενώ υπολογίζονται περίπου 4.000 Σεβιγιάνοι.

Θα δημιουργηθούν fan zones γύρω από το γήπεδο σε συνεργασία Δήμου Πειραιά και Αθηνών, ενώ είναι εξαιρετικά σημαντικό να γεμίσει το γήπεδο και από Έλληνες φιλάθλους, που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σε συνδυασμό με την επιλογή της OPAP Arena, για τον τελικό του UEFA Conference League το 2024.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024