ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ ιδρύεται στην Ερμιονίδα
Ψήφισμα για άμεση δημιουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης στην Ερμιονίδα κατέθεσε ο Δήμος.
Προχωράει η ίδρυση και τη λειτουργία του 1ου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία – Κ.Δ.Α.Π. Α.μεΑ. στον Δήμο Ερμιονίδας.
Ο Δήμος Ερμιονίδας και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας με ψήφισμα τάσσονται υπέρ της δημιουργίας και της λειτουργίας του 1ου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία – Κ.Δ.Α.Π. Α.μεΑ.
Το ψήφισμα μεταξύ άλλων αναφέρει: «Αναγνωρίζοντας ότι τα άτομα με αναπηρία έχουν δικαίωμα στην ίση μεταχείριση και στην πλήρη συμμετοχή στη κοινωνία και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημιουργία και τη λειτουργία δράσεων και δομών κοινωνικής πολιτικής για τη στήριξη των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, προχωρά στην ίδρυση και τη λειτουργία του 1ου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων μεΑναπηρία – Κ.Δ.Α.Π. Α.μεΑ. στον Δήμο Ερμιονίδας».
- ΗΠΑ: Δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί διερωτώνται για την ψυχική υγεία του προέδρου Τραμπ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 95-80: Όνειρα τετράδας με Μίτσιτς και Μπράιαντ
- Εσωκομματικές βολές από Βλάχο για «διαχρονικές παθογένειες» και «ασυμβίβαστο» – Ζητά σύγκληση ΚΟ μετά το Πάσχα
- Ξέσπασμα Μουρίνιο κατά των παικτών του
- Ελλάδα στο ΣΑ ΟΗΕ: Επιστροφή στον διάλογο και σεβασμός του Δικαίου της Θάλασσας στα Στενά του Ορμούζ
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου
- Ιράκ: Η απαχθείσα Αμερικανίδα δημοσιογράφος Σέλι Κίτελσον αφέθηκε ελεύθερη, σύμφωνα με αξιωματούχο
- LIVE: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άρσεναλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442