Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Στο Γαλάτσι ο Σάκης, η τετράδα του ημιτελικού και η τελευταία αποχώρηση

Survivor All Star: Στο Γαλάτσι ο Σάκης, η τετράδα του ημιτελικού και η τελευταία αποχώρηση

Ποιος είπε «αντίο» πριν το Γαλάτσι;

Αντίστροφα μετρούν οι παίκτες του Survivor All Star για τον μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες στο Γαλάτσι.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (5/7) ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε την ατομική ασυλία της εβδομάδας ενώ η Στέλλα Ανδρεάδου ήταν αυτή που αποχώρησε.

«Το ένιωθα μέσα μου, το ήξερα. Είμαι καλά γιατί όλο αυτό ήταν πέραν των προσδοκιών μου εδώ που έχω φτάσει. Νιώθω ότι έχω κερδίσει. Από τους 38 παίκτες που πέρασαν από το Survivor All Star,  αποχωρώ στην 5η θέση, έχοντας μόνο βγει μια φορά υποψήφια. Το κοινό με στήριξε με την αγάπη του», ήταν η πρώτη αντίδρασή της.

Έτσι λοιπόν, στον ημιτελικό του Survivor All Star θα βρίσκονται οι: Σάκης Κατσούλης, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σημειώνεται ότι σήμερα Πέμπτη (6/7) και την Κυριακή (9/7) θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης. Ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί ζωντανά από το Γαλάτσι το βράδυ της Δευτέρας (10/7), ενώ ο μεγάλος τελικός την Τρίτη (11/7).

«Παλεύω και για εκείνη»

Λίγο πριν ξεκινήσει το τελευταίο αγώνισμα για την ατομική ασυλία, ο Σάκης Κατσούλης έσπευσε να στηρίξει την αγαπημένη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μιλώντας μπροστά στους συμπαίκτες του, δήλωσε πως θα «παλέψει» και για εκείνον, αλλά και για τη σύντροφό του.

«Η κάθε μέρα είναι πιο σημαντική από την προηγούμενη, οπότε έχουμε φτάσει στην πιο σημαντική μέρα του φετινού Survivor. Θέλω να φτάσουμε με τη Μαριαλένα στην τετράδα, όπως κάναμε και το 2021 και να ζήσουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή στο νησί. Θα παλέψω και για εμένα και για εκείνη. Είναι απόλυτα φυσιολογικό και αποδεκτό. Δεν είναι κομμάτι στρατηγικής, υπάρχει και συναίσθημα. Οπότε θα μπούμε σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης», είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024