Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη – Κόστιουκ 1-2: Οι διακοπές «γύρισαν» το παιχνίδι

Σάκκαρη – Κόστιουκ 1-2: Οι διακοπές «γύρισαν» το παιχνίδι

Η Μάρτα Κόστιουκ ανέτρεψε με εντυπωσιακό τρόπο το παιχνίδι απέναντι στην Μαρία Σάκκαρη και πήρε την πρόκριση για το δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον.

Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Γουίμπλεντον ολοκληρώθηκε στο πρώτο γύρο του τουρνουά, μιας και το φανταστικό της ξεκίνημα με 6-0 στο πρώτο σετ, δεν ήταν ικανό να της δώσει τη νίκη απέναντι στη Μάρτα Κόστιουκ που γύρισε το παιχνίδι και με 2-1 σετ πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού, επηρεάστηκε σε τεράστιο βαθμό από την βροχόπτωση που ήταν αρκετά έντονη, με αποτέλεσμα να διακοπεί δύο φορές το παιχνίδι.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την Μαρία Σάκκαρη που είχε την τύχη να μπει δυνατά και εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη της Ουκρανής τενίστριας να ξεφύγει εύκολα στο σκορ και φτάσει στο 5-0, στο 1ο σετ. Πριν το set ball της Μαρίας ξέσπασε ξαφνική μπόρα που οδήγησε σε διακοπή της αναμέτρησης.

Όταν ξεκίνησε ξανά ο αγώνας η Ελληνίδα τενίστρια σφράγισε το σετ, όμως με την έναρξη του δεύτερου σετ φάνηκε πως η Κόστιουκ θα ήταν πολύ πιο ανταγωνιστική.

Ενώ το σκορ ήταν στο 2-2 στο 2ο σετ, νέα βροχή έκανε το παιχνίδι να διακοπεί για άλλη μία φορά.

Στη νέα επανέναρξη η Μαρία Σάκκαρη οδηγήθηκε σε πολλά αβίαστα λάθη, την ώρα που η Κόστιουκ έδειχνε απόλυτα συγκεντρωμένη και μέσα στο παιχνίδι.

Η Ουκρανή έφτασε στην κατάκτηση του δεύτερου σετ με 7-5 σκορ, σε ένα σετ που είχαμε συνολικά 5 break και από τις δύο παίκτριες και ισοφάρισε σε 1-1.

Το τρίτο σετ ήταν ένας απόλυτος μονόλογος από την πλευρά της Κόστιουκ, που αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τη Σάκκαρη, έκανε την πλήρη ανατροπή σε 5-1 game με δύο break και τελείωσε εύκολα το παιχνίδι με σκορ 6-2.

Στον δεύτερο γύρο η Κόστιουκ θα αντιμετωπίσει την νικήτρια της αναμέτρησης Μπαντόζα – Ρίσκε Αμριτράι.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024