Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Τα βρήκαν στα λεφτά Σλούκας και Ολυμπιακός, μιλάει με Μπαρτζώκα» – Τι λένε οι Σέρβοι για το χθεσινό ραντεβού

«Τα βρήκαν στα λεφτά Σλούκας και Ολυμπιακός, μιλάει με Μπαρτζώκα» – Τι λένε οι Σέρβοι για το χθεσινό ραντεβού

Αποκαλύψεις στο εξωτερικό για το ραντεβού του Σλούκα με τους Αγγελόπουλους, ενώ γίνεται λόγος για συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι…

Ο Κώστας Σλούκας συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με τους προέδρους του Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο στην Arcadia, όπου συζήτησαν για το νέο συμβόλαιο του Έλληνα γκαρντ, αλλά και για τον ρόλο του τη νέα σεζόν.

Οι δύο πλευρές συνομίλησαν για περίπου 4 ώρες, χωρίς ωστόσο να φτάσουν σε κάποια συμφωνία, με τον Σλούκα να αποχωρεί γύρω στις 8 από τα γραφεία και να τονίζει ότι θα ξαναμιλήσει με τη διοίκηση και ενδεχομένως να υπάρξει και νέα συνάντηση τις προσεχείς μέρες.

Τα σενάρια και οι φήμες μετά την αποχώρηση του Σλούκα από τα γραφεία της Arcadia έπεφταν «βροχή», ενώ στη Σερβία και την Ιταλία προχώρησαν σε αποκαλύψεις σχετικά με το παρασκήνιο της συνάντησης και το τι συνέβη ανάμεσα στον 33χρονο γκαρντ και τους Αγγελόπουλους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Σλούκας και οι πρόεδροι των Πειραιωτών κατέληξαν σε συμφωνία όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, χωρίς να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες, ενώ φαίνεται πως τα βρήκαν και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν υπήρξαν ανακοινώσεις και συμφωνία έχει να κάνει με τον ρόλο του. Όπως αποκαλύπτουν λοιπόν, ο Σλούκας αναμένεται να έχει επαφή και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα άμεσα για το πως θα τον χρησιμοποιεί, αφού αυτός είναι ο βασικός λόγος που ο Σλούκας δεν είπε από χθες το «ναι» στον Ολυμπιακό.

Το «κλειδί» λοιπόν είναι το συγκεκριμένο ραντεβού που πρόκειται να γίνει αυτή τη βδομάδα και θα κρίνει τα πάντα σχετικά με το μέλλον του στο λιμάνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Σερβία τα ρεπορτάζ λένε ότι η Παρτιζάν ήδη έθεσε εαυτόν εκτός μάχης της διεκδίκησης του Σλούκα, μετά το χθεσινό ραντεβού, αφού μοιάζει δεδομένο ότι ο Σλούκας θα παραμείνει στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Δείτε το tweet:

Sports in

Ξανά και ξανά: Η Marca «έντυσε» πάλι τον Μεντιλίμπαρ δαφνοστεφανωμένο έφηβο (pic)

Όπως με τη Φενέρ. Έτσι και με τη Βίλα. Η Marca επέλεξε τον ίδιο τρόπο για να συγχαρεί Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024