
Πρόκριση σε λιγότερο από δύο ώρες για τον Αλκαράθ (3-0)
Ο Κάρλος Αλκαράθ μπήκε με το… δεξί στο Wimbledon αφού «καθάρισε» εύκολα με 3-0 σετ τον βετεράνο, Ζερεμί Σαρντί.
Μόνο για ένα σετ αντιμετώπισε δυσκολίες ο Κάρλος Αλκαράθ, στο ξεκίνημά του στο φετινό Wimbledon. Ο Ισπανός τενίστας, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, φάνηκε ότι θα κάνει… περίπατο απέναντι στον βετεράνο Ζερεμί Σαρντί, πήρε το πρώτο σετ μέσα σε 22 λεπτά χωρίς να χάσει γκέιμ και κυριάρχησε εύκολα και στο δεύτερο.
Στο τρίτο, ο 36χρονος Γάλλος προέβαλε αντίσταση και μάλιστα προηγήθηκε 4-2, αλλά ο Αλκαράθ βρήκε τις απαντήσεις και τελείωσε το ματς με 6-0, 6-2, 7-5 σε λιγότερο από δύο ώρες. Ο επόμενος αντίπαλος του Ισπανού θα είναι και πάλι Γάλλος, συγκεκριμένα ο νικητής της αναμέτρησης μεταξύ του Αλεξάντρ Μιλέρ και του Αρθουρ Ρίντερκνεχ.
Σημειώνεται ότι, λόγω συνεχούς βροχόπτωσης στο Λονδίνο, αγώνες διεξάγονται μόνο στο κεντρικό γήπεδο και το κορτ Νο1, που έχουν οροφή. Μεταξύ των παιχνιδιών που έχουν διακοπεί είναι και αυτό του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντόμινικ Τιμ, με του Αυστριακό να έχει κερδίσει το πρώτο σετ 6-3 και τον Έλληνα πρωταθλητή να προηγείται 4-3 στο δεύτερο.
- Ο Τραμπ ελπίζει ότι η Χεζμπολάχ θα τηρήσει την εκεχειρία που ήδη «παραβιάζει» το Ισραήλ
- Αϊτή: Ο μισός πληθυσμός και πλέον αντιμετωπίζει οξεία διατροφική ανασφάλεια
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική



