
Πρόκριση σε λιγότερο από δύο ώρες για τον Αλκαράθ (3-0)
Ο Κάρλος Αλκαράθ μπήκε με το… δεξί στο Wimbledon αφού «καθάρισε» εύκολα με 3-0 σετ τον βετεράνο, Ζερεμί Σαρντί.
Μόνο για ένα σετ αντιμετώπισε δυσκολίες ο Κάρλος Αλκαράθ, στο ξεκίνημά του στο φετινό Wimbledon. Ο Ισπανός τενίστας, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, φάνηκε ότι θα κάνει… περίπατο απέναντι στον βετεράνο Ζερεμί Σαρντί, πήρε το πρώτο σετ μέσα σε 22 λεπτά χωρίς να χάσει γκέιμ και κυριάρχησε εύκολα και στο δεύτερο.
Στο τρίτο, ο 36χρονος Γάλλος προέβαλε αντίσταση και μάλιστα προηγήθηκε 4-2, αλλά ο Αλκαράθ βρήκε τις απαντήσεις και τελείωσε το ματς με 6-0, 6-2, 7-5 σε λιγότερο από δύο ώρες. Ο επόμενος αντίπαλος του Ισπανού θα είναι και πάλι Γάλλος, συγκεκριμένα ο νικητής της αναμέτρησης μεταξύ του Αλεξάντρ Μιλέρ και του Αρθουρ Ρίντερκνεχ.
Σημειώνεται ότι, λόγω συνεχούς βροχόπτωσης στο Λονδίνο, αγώνες διεξάγονται μόνο στο κεντρικό γήπεδο και το κορτ Νο1, που έχουν οροφή. Μεταξύ των παιχνιδιών που έχουν διακοπεί είναι και αυτό του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντόμινικ Τιμ, με του Αυστριακό να έχει κερδίσει το πρώτο σετ 6-3 και τον Έλληνα πρωταθλητή να προηγείται 4-3 στο δεύτερο.
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επιθέσεις
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Δεμένη» η υπόθεση


