Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπέκαμ: «Ξύπνησα και είχα ένα εκατομμύριο μηνύματα λόγω Μέσι»

Μπέκαμ: «Ξύπνησα και είχα ένα εκατομμύριο μηνύματα λόγω Μέσι»

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στο συνέδριο Lessons in Leadership, λέγοντας μεταξύ άλλων πως είχε ένα εκατομμύριο μηνύματα.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε στο συνέδριο Lessons in Leadership και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που έγινε την ημέρα της ανακοίνωσης του Λιονέλ Μέσι πως θα μετακομίσει στην Ίντερ Μαϊάμι, λέγοντας: «Πριν από δύο εβδομάδες, ξύπνησα με περίπου ένα εκατομμύριο μηνύματα στο τηλέφωνό μου. Σκεφτόμουν: «Τι συνέβη; Συνήθως δεν λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα…», είπε αρχικά και συνέχεια:

«Ξαφνικά, άκουσα ότι ο Μέσι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι. Φυσικά, δεν ήταν έκπληξη για μένα. Πάντα έλεγα, από την αρχή, ότι αν είχα την ευκαιρία να φέρω τους καλύτερους παίκτες στο Μαϊάμι, σε οποιοδήποτε σημείο της καριέρας τους, θα το έκανα, πάντα είχα αυτή τη δέσμευση στους οπαδούς μας».

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν έμεινε όμως εκεί και αποθέωσε κι άλλο τον Pulga προσθέτωντας: «Αν ακούσω λοιπόν ότι ένας από τους καλύτερους παίκτες -αν όχι ο καλύτερος παίκτης- που έχει κερδίσει τα πάντα στο γήπεδο, που είναι ακόμα σπουδαίος παίκτης και κάνει αυτό που κάνει, θέλει να παίξει για την ομάδα μου, γίνεται μια σημαντική στιγμή για μένα και τον οργανισμό του συλλόγου μας».

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024