Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περιοδεία παιδιάτρων σε απομακρυσμένους Δήμους

Περιοδεία παιδιάτρων σε απομακρυσμένους Δήμους

Συνεχίζεται η περιοδεία της ομοσπονδίας παιδιάτρων σε απομακρυσμένους Δήμους της χώρας, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Κάτω από την εμβολιαστική «Ομπρέλα» της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) θα βρεθεί ο Δήμος Βόρειων Τζουμέρκων, που συγκαταλέγεται μεταξύ δέκα απομακρυσμένων Δήμων όλης της χώρας, στους οποίους υλοποιείται η δράση.

Μια δράση που επικεντρώνεται στη σημασία του εμβολιασμού, κατά κύριο λόγο για τον ιό HPV, που ευθύνεται για τον καρκίνο της μήτρας, αλλά και άλλες κακοήθειες, που εμφανίζονται στα αγόρια, την μηνιγγίτιδα και επίσης για τον στρεπτόκοκκο.

Μέσω αυτής της δράσης, η Ομοσπονδία των παιδιάτρων στοχεύει να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον εμβολιασμό, να διαλύσει τις συνήθεις παρανοήσεις και να ενθαρρύνει τους γονείς να αναλάβουν δράση για την προστασία των παιδιών μέσω του εμβολιασμού.

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου, στις 6.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα στην αίθουσα του Δημαρχείου Βορείων Τζουμέρκων, πριν την έναρξη της οποίας θα γίνει και συνταγογράφηση των εμβολίων.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Κωνσταντίνος Νταλούκας.

Θα ακολουθήσουν ομιλίες από την παιδίατρο, μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων, και διεθνώς πιστοποιημένη σύμβουλο γαλουχίας Σοφία Φίνου με θέμα «Τι είναι ο HPV και γιατί να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας έναντι του ιού;», από τον παιδίατρο, γραμματέα του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων και γραμματέα της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Θεσσαλονίκης Ιωάννη Ρίτσα με θέμα «Πόσο κινδυνεύουν τα παιδιά μας από τη μηνιγγίτιδα τύπου Β’ Πώς μπορούμε να τα προστατεύσουμε» και από τον παιδίατρο, μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αντώνιο Κοντό με θέμα «Αλήθειες και Μύθοι για τη νόσο COVID-19 και τον εμβολιασμό σε παιδιά και εφήβους».

Όσοι γονείς επιθυμούν, θα μπορούν να εμβολιάσουν δωρεάν τα παιδιά τους το Σάββατο 8 Ιουλίου, από τις 9 έως τις 11 το πρωί, στο Κέντρο Υγείας Βορείων Τζουμέρκων, στα Πράμαντα. Οι γονείς που επιθυμούν να συνταγογραφηθούν εμβόλια στα παιδιά τους, θα πρέπει να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο παιδιού. Οι εμβολιασμοί από τους παιδιάτρους θα γίνουν δωρεάν.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024