Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
4 φορητά ηχεία για summer vibes στις διακοπές και στην πόλη

4 φορητά ηχεία για summer vibes στις διακοπές και στην πόλη

Ακουστε την αγαπημένη σας μουσική όπου και αν είστε

Ένα καλό φορητό ηχείο Bluetooth μπορεί να φέρει την αγαπημένη σας μουσική όπου κι αν πάτε. Είτε ψάχνετε για ένα φορητό ηχείο για να το πάρετε μαζί σας όταν βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους στην παραλία, στο πάρκο, στην πίσω αυλή ή ακόμα και σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού σας, υπάρχουν αμέτρητα μοντέλα που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Εάν θέλετε οι μελωδίες σας να ακούγονται καταπληκτικά όπου κι αν βρίσκεστε,  θα πρέπει να λάβετε υπόψη μερικά πράγματα πριν  επιλέξετε ένα φορητό ηχείο Bluetooth

Η ιδέα της επένδυσης σε ένα φορητό ηχείο Bluetooth είναι ότι θα μπορείτε να ακούτε τη μουσική σας όπου κι αν πάτε. Εάν το ηχείο είναι πολύ μεγάλο και ογκώδες δεν θα χωράει εύκολα στις χειραποσκευές σας , οπότε αυτό ακυρώνει τον σκοπό.

Φυσικά και δεν θέλετε να έχετε ένα ηχείο που θα σταματήσει να λειτουργεί στη μέση του πουθενά, οπότε φροντίστε να αγοράσετε ένα που προσφέρει αξιοπρεπή διάρκεια ζωής μπαταρίας σε συνδυασμό με σχετικά σύντομους χρόνους φόρτισης.

Αν και πιθανότατα δεν έχετε σκοπό να ρίξετε το ηχείο σας στην πισίνα ή στην θάλασσα, ατυχήματα μπορούν να συμβούν. Επενδύστε σε ένα αδιάβροχο ηχείο αν δεν θέλετε να χαλάσετε τις διακοπές σας.

Και φυσικά τα καλύτερα φορητά ηχεία θα τα βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία στο SHOPFLIX.gr για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας μουσική όπου και αν βρίσκεστε.

Κάντε τις αγορές σας από το SHOPFLIX και επιλέξετε εσείς έναν από τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Η πλατφόρμα θα φροντίσει ώστε αυτό να φτάσει έγκαιρα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Και για ακόμα πιο γρήγορες και εύκολες αγορές κατεβάστε δωρεάν το SHOPFLIX app.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά φορητά ηχεία για να μοιραστείτε τα αγαπημένα σας τραγούδια με την παρέα σας.

Ηχείο Bluetooth Xiaomi Mi Portable Αδιάβροχο 16W με Διάρκεια Μπαταρίας έως 13 ώρες Κόκκινο

Το φορητό ηχείο Bluetooth Xiaomi Mi είναι ιδανικό για εξωτερικούς χώρους αφού είναι συμπαγές και αδιάβροχο IPX7.

Είναι εξοπλισμένο με μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 2600mAh, η οποία είναι αρκετή για έως και 13 ώρες αναπαραγωγής μουσικής όταν έχει φορτιστεί πλήρως.

Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο για να απαντάτε σε κλήσεις και 2 τρόπους λειτουργίας για να ακούτε την μουσική όπως σας αρέσει.

Αγοράστε το

Φορητό Ηχείο Bluetooth JBL 4.2W με 5 ώρες Λειτουργίας Μπλε Ροζ

Το JBL Pro Sound προσφέρει εκπληκτικά μεγάλο ήχο και δυνατά μπάσα από το εξαιρετικά συμπαγές μέγεθος του Go 3.

Ο εξαιρετικά φορητός σχεδιασμός του JBL Go 3 ταιριάζει υπέροχα με τα πιο πρόσφατα στυλ και τα πολύχρωμα υφάσματα και οι εκφραστικές του λεπτομέρειες το κάνουν να φαίνεται τόσο υπέροχο όσο ακούγεται.

Στην πισίνα. Στο πάρκο. Το JBL Go 3 είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη IP67, ώστε να μπορείτε να φέρετε το ηχείο σας οπουδήποτε. Ασύρματη ροή μουσικής από το τηλέφωνο, το tablet ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή με δυνατότητα Bluetooth.

Διαθέτει αποκλειστικούς χρωματισμούς εμπνευσμένους από τις τελευταίες τάσεις της μόδας του δρόμου, εισάγοντας εντελώς νέες αποχρώσεις και συνδυασμούς.

Αγοράστε το

Ηχείο Bluetooth JBL Flip 6 Αδιάβροχο με 12 Ώρες Λειτουργίας Μαύρο

Σας αρέσει να απολαμβάνεται την  αγαπημένη σας μουσική όπου και αν βρίσκεστε; Το νέο πανίσχυρο JBL Flip 6 προσφέρει το θρυλικό ήχο της JBL με μοναδική καθαρότητα ήχου χάρις το σύστημα ηχείων διπλής κατεύθυνσης που αποτελείται από βελτιστοποιημένο driver, ξεχωριστό tweeter και διπλά μπάσα.

Αυτό το ελαφρύ ηχείο Bluetooth πηγαίνει οπουδήποτε. Με τον αδιάβροχο σχεδιασμό του, μπορείτε να ροκάρετε ακόμα και σε περίπτωση βροχής. Συνδέστε δύο ηχεία συμβατά με το JBL PartyBoost για στερεοφωνικό ήχο ή συνδέστε πολλά ηχεία συμβατά με το JBL PartyBoost για να δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο πάρτι.

Αγοράστε το

Φορητό Ηχείο Bluetooth LG XBOOM Go PL7 30W Μαύρο

Κομψή, στρογγυλεμένη σχεδίαση με φινίρισμα από καουτσούκ που διευκολύνει το κράτημα και ταιριάζει άνετα στο χέρι σας, ενώ τα φώτα του δακτυλιοειδούς woofer προσδίδουν μια πολύχρωμη διάθεση στον χώρο σας.

Η λειτουργία ενίσχυσης ήχου ενισχύει τον ήχο και διευρύνει το πεδίο του ήχου. Απλώς πατήστε το κουμπί και «ανεβάστε» την ατμόσφαιρα του πάρτι.

Η διάρκεια της μπαταρίας που φτάνει τις 24 ώρες, σας δίνει την ελευθερία να απολαμβάνετε τη μουσική σας όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς να ανησυχείτε για τη φόρτιση του ηχείου.

Αγοράστε το

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024