Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Αδέρφια πέθαναν με 6 ώρες διαφορά - «Δεν άντεξε η καρδιά του»

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Αδέρφια πέθαναν με 6 ώρες διαφορά – «Δεν άντεξε η καρδιά του»

Τα δύο αδέρφια ήταν σαν μία γροθιά μετά τον θάνατο της μητέρας τους

«Δεν άντεξε να χάσει τον αδελφό του». Γροθιά στο στομάχι τα λόγια του πατέρα που μέσα σε έξι ώρες έχασε τα δύο του παιδιά. «Τρία μέτρα παλικάρι ήταν» λέει συγκινημένος.

Δύο αγόρια που μεγάλωσαν μαζί. Η απώλεια της μητέρας τους σε τρυφερή ηλικία τους έκανε να είναι ενωμένοι σαν γροθιά και σαν ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, έφυγαν από τη ζωή την ίδια μέρα.

«Πολύ αγαπημένα ήταν, πάρα πολύ, δεν υπάρχουν λόγια. Ο μικρός ήταν ένα παιδί που πρόσεχε και τον αδελφό του και τον πατέρα του» λέει ο θείος των δύο ανδρών.

Ο Θοδωρής από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης είχε τραυματιστεί σοβαρά από ένα τροχαίο ατύχημα και βρέθηκε για αρκετές μέρες σε κέντρο αποκατάστασης.

«Χτύπησε από δεξιά τα πλευρά του, το δεξί το πόδι του. Τον κρατήσανε στο ‘Γεννηματάς’ 10 μέρες, έκανε εγχείρηση, βάλανε σίδερα και 8 του μηνός τον πήγανε στην ‘Αρμονία’», λέει ο θείος της οικογένειας.

Μία μέρα χτύπησε το τηλέφωνο του μικρού του αδελφού. Ο γιατρός από το κέντρο αποκατάστασης του ζήτησε να βρεθούν από κοντά γιατί η υγεία του αδελφού του έδειξε σημάδια επιδείνωσης.

«Πήραν τον αδελφό του, του λένε ‘δεν είναι καλά, έλα από εδώ’. Πήγε από εκεί και του λένε πέθανε».

«Μας είπαν ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού»

Και εκεί αρχίζει η οικογενειακή τραγωδία. Η ληξιαρχική πράξη θανάτου του 38χρονου Θοδωρή γράφει ως αιτία θανάτου πνευμονική εμβολή και ώρα 14.15 το μεσημέρι.

Ο 32χρονος αδελφός του, στο άκουσμα του θανάτου δεν άντεξε. Έξι ώρες αργότερα, οκτώ και 12 πρώτα, λεπτά έφυγε από τη ζωή από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

«Με τους φίλους του ήτανε, λέει δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι και έτσι όπως έπεσε… Μας είπανε ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού» συγκλονίζει ο θείος του.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024