Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Την Κυριακή (2/7) ο Εργκίν Αταμάν επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από μερικές μέρες διακοπών και αμέσως σήκωσε μανίκια ενόψει της νέας σεζόν.
Τη Δευτέρα ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προκειμένου να συζητήσουν όλα τα δεδομένα γύρω από τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.
Πέρα από τις αποχωρήσεις στο ρόστερ και τις πρώτες προσθήκες με τους Δημήτρη Μωραΐτη, Κώστα Αντετοκούνμπο, Λούκας Βιλντόσα και Ματίας Λεσόρ, υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να γίνουν όσον αφορά στην ενίσχυση των «πράσινων» καθώς τα κενά είναι ακόμη μεγάλα.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τους παίκτες που στοχεύουν και θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός τις επόμενες μέρες.
Σύντομα μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, με το βλέμμα του Αταμάν να είναι στραμμένο εκτός των άλλων και στο NBA από όπου μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις με παίκτες που δεν θα βρουν θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!