Μπακογιάννης: Θα σχεδιάζαμε διαφορετικά τον Μεγάλο Περίπατο
Το δεύτερο λάθος, σύμφωνα με τον Κώστα Μπακογιάννη, είναι ότι το έργο άργησε πολύ στην υλοποίησή του
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον «Μεγάλο Περίπατο», το έργο ανάπλασης της Πανεπιστημίου.
Ο κ. Μπακογιάννης απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα έκανε κάτι διαφορετικό γυρνώντας τον χρόνο πίσω, αναφέρθηκε στον «Μεγάλο Περίπατο» σημειώνοντας ότι το πρώτο λάθος που έκανε ήταν επικοινωνιακό καθώς η ανάπλαση της Πανεπιστημίου δεν ταίριαζε με την αναφορά σε «περίπατο».
Θα το ξαναέκανα αλλά διαφορετικά
Ειδικότερα είπε: « η περίφημη Πανεπιστημίου. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Θα το ξαναέκανα αλλά θα το έκανα διαφορετικά. Πρώτον, ένα λάθος επικοινωνίας. Και μόνο ότι το είπαμε μεγάλο περίπατο. Δηλαδή, η Πανεπιστημίου τί είναι. Δέντρα, πολλά δέντρα, σκιά, δροσιά, είναι πράσινο, είναι χώρος, δημόσιος χώρος. Είναι ασφάλεια.
Να μπορέσει, επιτέλους, να κινηθεί και ένας άνθρωπος με αναπηρία, ένας ηλικιωμένος. Δεν είναι περίπατος αυτός».
Το δεύτερο λάθος κατά τον ίδιο ήταν οι μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνοντας «άργησε το project να ολοκληρωθεί. Τώρα θα ολοκληρωθεί, όπου νάναι, αλλά άργησε. Αν το ξανασχεδιάζαμε, θα το ξανασχεδιάζαμε διαφορετικά, όπως σχεδιάσαμε διαφορετικά πολλά άλλα πράγματα».
- ΕΛΑΣ: Ο Αδωνισμός, είναι η πολιτική φιλοσοφία Μητσοτάκη και το τελευταίο καταφύγιό του
- Παναγιώτης Νέστορας: «Το μόνο που έχω να ρωτήσω είναι γιατί τόσο μίσος, ποιοι είναι πίσω από τους εκτελεστές»
- Επίδειξη μίσους στη Βόρεια Ιρλανδία: Ομοίωμα τζαμιού πυρπολήθηκε έξω από το Μπέλφαστ
- H OpenAI απαντά στην Anthropic με νέο πολυεργαλείο για επιχειρήσεις
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Οι «Καμπάνες» του, γίνονται το πρώτο ελληνόφωνο άλμπουμ στα Billboard
- Προοπτική για κοινωνικές κατοικίες ιατρών στην Κάρπαθο
- Τραγωδία στη Γαλλία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ: 17χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από φορτηγό (vids)
- Σισμανόγλειο: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος που προκάλεσε τη φωτιά στο νοσοκομείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442