Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα δικαστήρια η οικογένεια του 11χρονου που έπαθε ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά

Στα δικαστήρια η οικογένεια του 11χρονου που έπαθε ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά

Στις δικαστικές αίθουσες θα συνεχιστεί η υπόθεση του 11χρονου στη Νέα Ιωνία, ο οποίος σύμφωνα με τους γονείς του έπαθε ηλεκτροπληξία από κολώνα φωτισμού.

Στα δικαστήρια αναμένεται να οδηγηθούν ο δήμος Νέας Ιωνίας και η οικογένεια ενός 11χρονου αγοριού, το οποίο έπαθε ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στο πάρκο Μακελαράκη, από κολώνα φωτισμού.

«Θα κινηθώ νομικά. Σήμερα ήταν το δικό μου παιδί, αύριο μπορεί να είναι ένα άλλο και όπως μου είπε και ο καρδιολόγος, τον έσωσε η σωματική του διάπλαση. Είναι ένα παιδί που γυμνάζεται, ασκείται», ανέφερε η μητέρα του 11χρονου.

Το χρονικό

Όπως διαπιστώθηκε, είχε σπάσει το προστατευτικό καπάκι για τα καλώδια της κολώνας, με αποτέλεσμα το παιδί να ακουμπήσει σε αυτά και να πέσει στο έδαφος με φρικτούς πόνους και δύσπνοια.

«Εμείς οι μητέρες καθόμασταν πίσω στο πεζουλάκι και κάποια στιγμή οι φίλοι του γιου μου φώναξαν ‘Κωνσταντίνε’ τι έπαθε το παιδί, είχε διπλωθεί στη μέση, έλεγε, έκλαιγε ήρθε κοντά ‘πονάω, τα χέρια μου είναι μουδιασμένα’. Υπήρχε μια τιμή στο αίμα ότι υπήρχε επηρεασμός στον μυϊκό τόνο» ανέφερε η μητέρα του 11χρονου αγοριού, μιλώντας στο MEGA.

Αντιπαράθεση για το ρεύμα

Η μητέρα του 11χρονου υποστηρίζει ότι η κολώνα είχε κανονικά ρεύμα κι ότι γυμνά καλώδια κρεμόντουσαν εδώ και καιρό, με μάρτυρες να επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό της.

«Την έχω δει και ‘γω τη λάμπα, είχαν πεταχτεί όλα τα καλώδια έξω, ήταν κομμένα, ήταν ο διακόπτης έξω, φαινόταν ότι ήταν ο διακόπτης, μπορούσες να τον ανοίξεις και να τον κλείσεις» σημείωσε ένας νεαρός που βρίσκεται συχνά στο συγκεκριμένο πάρκο.

Ωστόσο, η δημοτική αρχή έχει αντίθετη άποψη, υποστηρίζοντας ότι δεν θα μπορούσε το παιδί να πάθει ηλεκτροπληξία, καθώς από την κολώνα δεν περνούσε ηλεκτρικό ρεύμα.

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα ότι μικρό παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία, την στιγμή που κατόπιν ελέγχου που διενέργησε η αρμόδια υπηρεσία, δεν υπάρχει καν ρεύμα! Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Θωμαΐδου.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024