Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρκουλάκης για Παπακαλιάτη: «Μου είχε προτείνει να συμμετέχω στο Maestro»

Μαρκουλάκης για Παπακαλιάτη: «Μου είχε προτείνει να συμμετέχω στο Maestro»

«Θα ήθελα να ξαναδουλέψω μαζί του, αν εκείνος με πάρει για συνεργασία» είπε ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, ενώ μίλησε και την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, έδωσε πρόσφατα μία νέα συνέντευξη κι αναφέρθηκε στους «Προδότες», αλλά και στην πρόταση που του είχε κάνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για να λάβει μέρος στο Maestro.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και είπε μεταξύ άλλων πως κρατάει καθημερινά ημερολόγιο εδώ και 30 χρόνια.

«Το ημερολόγιο περιλαμβάνει σκέψεις και γεγονότα. Με βοηθάει να έχω μία σύνδεση με το παρελθόν μου. Παρατήρησα μέσα από τα ημερολόγιά μου, ότι παλιά ήμουν στη δουλειά κάπως νευρικός και αψύς. Το δούλεψα μέσα μου, το μαλάκωσα και το έφερα εκεί που έπρεπε. Δεν φοβήθηκα ποτέ μη βρεθώ στα «μανταλάκια», λόγω της συμπεριφοράς μου. Ξέρω καλά ποιος είμαι, ξέρω τι έχω κάνει και ξέρω και τι γνώμη έχουν για μένα οι συνάδελφοί μου. Συνέβη να έχω μία στοχοποίηση μια συγκεκριμένη περίοδο για λόγους που δεν είχαν σχέση με το #metoo και την θετική επίδραση που έχει στην κοινωνία» είπε χαρακτηριστικά απαντώντας σε ανάλογη ερώτηση.

Μιλώντας για το κίνημα του #MeToo και τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, σχολίασε:

«Το θετικό είναι πως τα εν δυνάμει θύματα νιώθουν πως μπορούν να μιλήσουν κι οι εν δυνάμει θύτες θα είναι προσεκτικοί. Μετά το «ταρακούνημα» μπορούμε να είμαστε πιο ψύχραιμοι για το πώς ακούμε τα γεγονότα και πώς σχηματίζουμε γνώμη», τόνισε.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη 

Σχετικά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την επιτυχία που έκανε το Maestro, αποκάλυψε πως του είχε κάνει πρόταση να συμμετάσχει στο επιτυχημένο σήριαλ, το οποίο έφτασε στο Netflix.

«Το Maestro εκτός από το ταλέντο και την αδιανόητη στοχοπροσήλωση του Παπακαλιάτη είχε από πίσω του πολλά λεφτά. Θα ήθελα να ξαναδουλέψω μαζί του, αν εκείνος με πάρει για συνεργασία. Μου είχε προτείνει να συμμετέχω στο Maestro, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε ο χρόνος για να το κάνω», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για τους «Προδότες», το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1. «Νιώθω 100% δικαιωμένος από την απόφασή μου να το παρουσιάσω. Εάν γίνει δεύτερη σεζόν, θα το επαναλάμβανα με χαρά. Ξέρω ότι ο ΑΝΤ1 είναι πολύ ευχαριστημένος από την εκπομπή. Έχει δυσκολευτεί από τον ανταγωνισμό, αλλά το ήξεραν από την αρχή αυτό», είπε.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024