Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
VW Caddy eHybrid: Η νέα plug-in υβριδική προσθήκη

VW Caddy eHybrid: Η νέα plug-in υβριδική προσθήκη

Το γερμανικό van αναμένεται να υποδεχτεί σύντομα στις τάξεις του μια νέα plug-in υβριδική έκδοση η οποία θα αυξήσει την αποδοτικότητά του και θα αποτελέσει μέρος της ανανεωμένης γκάμας του που με τη σειρά της θα ενισχύσει το τεχνολογικό της προφίλ

Φωτογραφίες: Automedia

Η γερμανική φίρμα προετοιμάζεται να εμπλουτίσει τις επιλογές του VW Caddy με μια νέα plug-in υβριδική έκδοση η οποία και εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης σε ισπανικό έδαφος.

Η θύρα φόρτισης στο μπροστινό τμήμα, πίσω από το φτερό δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για το είδος του συνόλου που παρεπιδημεί στην αθέατη πλευρά του Caddy.

Σε ο,τι αφορά τα επιμέρους στοιχεία του, αν και αρχικά υπήρχε η άποψη ότι η plug-in υβριδική έκδοση του Caddy θα αξιοποιούσε τον γνωστό συνδυασμό τετρακύλινδρου κινητήρα 1,4 λίτρων με ηλεκτρικό μοτέρ συνδυαστικής ισχύος έως και 245 ίππων ο οποίος αξιοποιείται σε διάφορα μοντέλα του γερμανικού ομίλου.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το plug-in υβριδικό Caddy θα επωφεληθεί από ένα διαφορετικό συνδυασμό ο οποίος θα συνδυάζει τον TSI κινητήρα του 1,5 λίτρου με ηλεκτρικό μοτέρ και μια μεγαλύτερη μπαταρία η οποία αναμένεται να προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία που θα ξεπερνά τα 60 χλμ.

Το VW Caddy eHybrid αναμένεται να παρουσιαστεί ως μέρος της ανανεωμένης γκάμας του Caddy το οποίο θα υιοθετήσει στοχευμένες αλλαγές στο εξωτερικό του αλλά μια πιο ενημερωμένη εκδοχή του ψηφιακού εξοπλισμού βάσει των τελευταίων προτύπων και όσων έχουν προκύψει στο τεχνολογικό οπλοστάσιο της VW. Επίσης, γενναίες προδιαγράφονται οι προσθήκες σε επίπεδο άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024