Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τρελάθηκαν οι Σαουδάραβες – Τα «σκάνε» και στον 45χρονο Μπουφόν

Τρελάθηκαν οι Σαουδάραβες – Τα «σκάνε» και στον 45χρονο Μπουφόν

Απίστευτα πράγματα από τους Σαουδάραβες, οι οποίοι έχουν καταθέσει απίστευτη πρόταση για να φέρουν στο πρωτάθλημά τους τον 45χρονο θρύλο, Τζιανλουίτζι Μπουφόν!

Ποιος να το πίστευε πως ο Μπουφόν στα 45 του, θα λάμβανε επίσημη πρόταση για την επόμενη διετία, που θα έβαζε στον λογαριασμό του οκταψήφιο ποσό!!! Σίγουρα όχι ο ίδιος ο Ιταλός τερματοφύλακας…

Ο Μπουφόν που έχει μέσα του βαθιά το «μικρόβιο» του ποδοσφαίρου, αν και διανύει αισίως την πέμπτη δεκαετία της ζωής του δεν λέει να βγάλει τα γάντια του. Μετά την τεράστια καριέρα του στη Γιουβέντους και το πέρασμα του από την Παρί σεν Ζερμέν, την τελευταία διετία έχει επιστρέψει στην Πάρμα, εκεί από όπου ξεκίνησε την καριέρα του και αγωνίζεται στην Serie B έχοντας 45 συμμετοχές.

Ωστόσο ακόμα και στα βαθιά ποδοσφαιρικά… γηρατειά του, φαίνεται πως ο θρύλος του και το hype του έχουν ακόμα πέραση. Τόση μάλιστα που ωθεί τους Σαουδάραβες να κάνουν μια αστρονομική πρόταση στον ίδιο για συμβόλαιο δύο ετών, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σκίρα.

Η πρόταση αυτή είναι απίστευτη για ποδοσφαιριστή τέτοιας ηλικίας, αφού περιλαμβάνει διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές για τον Μπουφόν που θα αγγίζουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να έχει διαρρεύσει ακόμα η ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί. Όπως είναι λογικό ο Τζίτζι το σκέφτεται σοβαρά και αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την απόφασή του.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024