Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού και εκ των βασικών στόπερ των ερυθρόλευκων επί δυόμισι σεζόν, αποχώρησε από την ομάδα μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.
Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός που αναμένεται να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την μεγάλη καριέρα του, αποχαιρέτησε λίγο νωρίτερα τον Ολυμπιακό με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να ανταποδίδει και να στέλνει με τη σειρά της το δικό της αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο «Πάπα».
«Σωκράτη σε ευχαριστούμε για όλα!» ήταν η λιτή ανάρτηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, συνοδευόμενη και από μια φωτογραφία του Σωκράτη στα ερυθρόλευκα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου