
Μπαμ από το Ισραήλ: «Μίλησε με τον Μπαρτζώκα και κλείνει στον Ολυμπιακό ο Μίροτιτς» (pic)
Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει ο Νίκολα Μίροτιτς σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ.
Αποκάλυψη-βόμβα από το Ισραήλ για Νίκολα Μίροτιτς και Ολυμπιακό! Όπως αναφέρει o δημοσιογράφος, Αράλε Βάισμπεργκ, ο άσος της Μπαρτσελόνα μίλησε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και αναμένεται να υπογράψει στους Πειραιώτες οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Σάσα Βεζένκοφ που έφυγε για το NBA και τους Σακραμέντο Κινγκς.
Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα ο Μίροτιτς να αποδεσμευτεί από την Μπαρτσελόνα με την οποία έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και ζητά 22 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει.
Οι Καταλανοί θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του λόγω περικοπών, αλλά το θέμα κολλάει στο ότι ο παίκτης ζητάει όλα τα χρήματα που ήταν να πάρει τα επόμενα δύο χρόνια.
Πάντως όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για Μίροτιτς και Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να είναι όπως φαίνεται το μεγάλο φαβορί για να τον κάνουν δικό τους μόλις βρεθεί λύση με την Μπαρτσελόνα.
After a conversation with coach Bartzokas: Nikola Mirotic is closing in on a deal with Olympiacos https://t.co/5aJzEPmmbZ
— Arale Weisberg (@Aralos10) July 2, 2023
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Γκρίνιες, εμφύλιοι, αλληλοκαρφώματα
- Νέες κυρώσεις προς την Κούβα ανακοίνωσε ο Μάρκο Ρούμπιο
- Ο Λούλα δηλώνει πολύ ικανοποιημένος μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ – Στο τραπέζι τα ορυκτά
- Europa League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 08.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 8 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


