Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρέμβαση εισαγγελέα για το σέρβις στη... θάλασσα - «Δεν με ενοχλεί» φέρεται να λέει ο σερβιτορος

Παρέμβαση εισαγγελέα για το σέρβις στη… θάλασσα – «Δεν με ενοχλεί» φέρεται να λέει ο σερβιτορος

Θα καταθέσουν οι πρόεδροι του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και του Εργατικού Κέντρου Ρόδου για τα όσα συμβαίνουν στο νησί.

Στις εισαγγελικές Αρχές της Ρόδου θα συνεχιστεί η υπόθεση του beach bar όπου κατεγράφη υπάλληλος να μπαίνει στη θάλασσα και σχεδόν να κολυμπάει προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πελάτες που κάθονταν σε ξαπλώστες μέσα στο νερό.

Ειδικότερα, μετά το σάλο που ξέσπασε από τις αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα και την παρέμβαση της κυβέρνησης στην υπόθεση, ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας, ο οποίος θα λάβει καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους και τους εργατικούς φορείς.

Στον εισαγγελέα πρόκειται να καταθέσουν ο πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Αθανάσιος Σταμούλης και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Παναγιώτης Εγγλέζος.

Οι δύο πρόεδροι θα καταθέσουν και το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους και αφορά στο βίντεο που φαίνεται ο σερβιτόρος να μεταφέρει φαγητό σε πλατφόρμα που έχει στηθεί σε παραλία λίγο έξω από την πόλη της Ρόδου.

Τι υποστηρίζει ο σερβιτόρος

Την ίδια ώρα, ο σερβιτόρος που φαίνεται στο βίντεο να… βουτά σχεδόν μέχρι τη μασχάλη για να μπορέσει να εξυπηρετήσει τους «prive» πελάτες του καταστήματος, που νοικιάζουν θέση μέσα στο νερό, δηλώνει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, ο νεαρός υπάλληλος ρωτήθηκε από το κλιμάκιο του ΣΕΠΕ που έσπευσε να κάνει έλεγχο στην επιχείρηση, μετά το σάλο που προκλήθηκε και απάντησε ότι δεν τον ενοχλεί αυτού του είδους το σερβίρισμα στους πελάτες, υπογραμμίζοντας ότι του αποφέρει υψηλό φιλοδώρημα που μπορεί να φτάσει και στα 200 ευρώ την ημέρα.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι οι απαντήσεις αυτές δόθηκαν αυθορμήτως και ειλικρινώς ή υπαγορεύτηκαν δεδομένων των διαστάσεων που πήρε το θέμα και των παρεμβάσεων από δύο υπουργεία.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024