Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κρατάει τον Πίτερς ο Ολυμπιακός

Κρατάει τον Πίτερς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κρατήσει τον Άλεκ Πίτερς στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν, για τον ρόλο του συμπληρωματικού «4αριού» που θα πλαισιώσει τον παίκτη που θα αποκτηθεί για βασικός.

Η αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ για το NBA και τους Σακραμέντο Κινγκς φέρνει… καταιγίδα εξελίξεων στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες είναι πλέον στην αγορά για την εύρεση του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Βούλγαρου φόργουορντ, με το όνομα του Νίκολα Μίροτιτς να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, αλλά να μην είναι το μόνο.

Όσον αφορά τον αναπληρωματικό πάουερ φόργουορντ των νταμπλούχων Ελλάδας πάντως, όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με τον Άλεκ Πίτερς σε αυτήν τη θέση. Οι πιθανότητες για να μείνει ο Αμερικανός ήταν αρκετές εξαρχής και με τις εξελίξεις στο θέμα Βεζένκοφ αυξήθηκαν ακόμα περισσότερο, καθώς οι Πειραιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να αναζητήσουν δύο «4άρια» μιας και η αγορά είναι πολύ περιορισμένη.

Ο Πίτερς δεν απέδωσε στο 100% τα αναμενόμενα φέτος στον Ολυμπιακό, ωστόσο είχε το δύσκολο έργο να είναι το back-up του κορυφαίου παίκτη της σεζόν στην Ευρώπη και ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του δεν τον βοήθησε. Ο Αμερικανός φόργουορντ στην Euroleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού πρόσφερε 4.6 πόντους με 41.1% στα τρίποντα, 2.5 ριμπάουντ σε 13 λεπτά συμμετοχής.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν αποφάσισαν όπως φαίνεται να μην κάνουν χρήση του opt out στο συμβόλαιό του (ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024) και να τον αποδεσμεύσει όπως είχε το δικαίωμα. Κάτι τέτοιο ισχύει και με τον Αϊζάια Κάνααν, με τ δύο συμβόλαια να ανανεώνονται αυτόματα στις 5 Ιουλίου και τους παίκτες να συνεχίζουν με τα «ερυθρόλευκα» και τη σεζόν 2023/24.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024